HSIL er klar for å spille på lag med Vålerenga i 2018

Høybråten og Stovner IL er årets første signering.

Vålerenga har i dag signert en samarbeidsavtale med Høybråten og Stovner Idrettslag.

Klubben med 750 aktive medlemmer fordelt på 55 lag, ser frem til blant annet å dra nytte av Vålerengas organisasjon og gi egne talenter gode utviklingsmuligheter, både i HSIL, men også gjennom samarbeidet med Vålerenga. 

Annonse:

- Vi ser frem til et hyggelig og sportslig fruktbart samarbeid på alle nivåer i begge klubber.  Dette vil garantert gi resultater for alle, sier Håvard Braserudhaget i HSIL og legger til:

- Som leder er det også betryggende å vite at vi har systemer og samarbeidspartnere som er med på å ivareta spillere på flere nivå – deriblant våre beste. Dette gir dem en unik mulighet til å kunne vise seg frem, avslutter Braserudhaget. 

Bredt samarbeid

I november satte Vålerenga i gang et trenerutviklingskurs, og blant de åtte som fikk plass er A-lagstrener for damelaget i HSIL, Rasmus Olstad Semmerud. 

Trenerutvikler i Vålerenga, Roy Arne Berg er glad klubbene kan samarbeide på flere nivåer i året som kommer. 

- Jeg er veldig glad for at vi nå har landet et formelt samarbeid med Høybråten og Stovner IL. Det er en spennende klubb med stort utviklingspotensiale, i et godt og lærerikt utviklingsmiljø for barn og unge, sier Berg og legger til: 

- Med Håvard i spissen i HSIL, så vil klubben fortsette å vokse, samt ta nye steg på veien sammen med oss i form av trener- og spillerutviklingstiltak i våre klubbesøk på Høybråten kunstgress. Vi ser frem til et godt samarbeid i 2018, avslutter Berg.

Fakta

  • Høybråten og Stovner IL ble stiftet i 1916.

  • Klubben har 750 aktive medlemmer fordelt på 55 lag.

  • Nivå på A-lag i 2018: Herrer 5. divisjon, damer 2. divisjon

  • Kontaktperson i samarbeidet: Håvard Braserudhaget




Annonse fra Obos-ligaen: