Meld barnet ditt inn i Miniklanen!

En perfekt arena for å skaffe seg venner for livet og oppleve store øyeblikk sammen.

Annonse:

Det er du som foreldre/foresatte som må melde inn barnet i Miniklanen. Dette er en supportergruppe for barn mellom 6 og 13 år, og feltet er kun for barn. Foreldre skal ikke oppholde seg her, med mindre annet er avtalt. 

Miniklanen bruker inngang 10, åpner én time før avspark og er markert med et skilt. Foreldre leverer barna til egne vakter, ferdig utstyrt med alt som er nødvendig i løpet av kampen (feks penger til kiosk eller mat/drikke). Inngangen stenger 15 minutter før avspark. 

Barn i Miniklanen kan benytte kiosk og toaletter frem til 15 minutter før pause. Skulle det oppstå noe i løpet av kampens gang som gjør at barnet ønsker å treffe mor eller far, vil vakter følge/kontakte foresatte. Skal barnet gå før kampslutt, er det viktig å informere om dette i forkant. 

Alle som skal sitte på Miniklanen-feltet MÅ ha medlemsskap, og medlemskortet MÅ være med hver kamp. Er man uheldig å glemme det en gang, kan man få utstedt et midlertidig i Sjappa. Det er også der medlemskortet hentes ved innmelding. 

Medlemskapet i Miniklanen er inkludert i sesongkortet, men krever innmelding. Dette gjør du HER. Et sesongkort i Miniklanen koster kroner 490,- (33,- per kamp) og kjøpes HER

Har du ikke sesongkort, men ønsker å ha tilgang til Miniklanenfeltet, må du kjøpe medlemskap (kroner 300,-) og enkeltbilletter på felt 308. Man kommer ikke inn på Miniklanfeltet uten medlemskort. 

Er du spiller i Vålerenga har du gratisbilletter til alle A-lagets kamper på Intility Arena. Ønsker du å sitte på Miniklanenfeltet MÅ du kjøpe medlemskap til kroner 300,- i året. 

Har du spørsmål om medlemskap, kontakt [email protected]

Vi gleder oss til å se deg i Miniklanen!

Regler for Miniklanen

  • Vi står og synger under Vålerenga kjerke

  • I Miniklanen oppfører vi oss respektfullt

  • Skal du løpe med flagg på indre bane må du møte minimum 30 minutter før

  • Etter kampslutt står vi igjen og hilser på gutta

Annonse fra Obos-ligaen: