Vålerenga og Bøler på lag i 2018

Nok en ny samarbeidsklubb er på plass før nyåret. Les mer her

I 2017 har Vålerenga gjennomført flere tiltak retta mot breddeklubbene i Oslo. Dette er et viktig ledd i klubbens strategi, både når det gjelder å fylle egen stadion og å få frem flere spillere med tilknytning til byen.  

I forrige uke ble det klart at Grorud ble Vålerengas første offisielle samarbeidsklubb, og nå er nok en klubb fra østkanten med på laget. 

Annonse:

Bøler blir dermed Vålerengas andre samarbeidsklubb i 2018, og daglig leder Marius Sigolsen ser stor verdi i et slikt prosjekt. 

-At Vålerenga som Eliteserie klubb tar et ansvar for å tilføre klubbene i byen mer kompetanse og inspirasjon er veldig bra. Gjennom klubbesøk, trenerforum, økter og observasjon, vil spillere og trenere føle at de er med på noe spennende. Det knytter dessuten alle klubber i Oslo tettere sammen, ikke bare Vålerenga og den aktuelle samarbeidsklubben, sier Sigolsen og legger til: 

- Det er ikke bare spillerne som vil utvikle seg, men alle involverte i klubben. For de aller ivrige er det også en stor motivasjonsfaktor å vite at Vålerenga følger med på utviklingen deres i det miljøet der de føler seg trygge og får nødvendig spilletid. Bøler Fotball ønsker selvfølgelig å utvikle spillere på et høyt nivå og legge til rette for dette på best mulig måte. Det er like viktig for oss å kunne gi alle spillerne, på alle nivåer, det aller beste tilbudet og forutsetninger. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Vålerenga og se samarbeidet utvikle seg og gi resultater over tid, avslutter Sigolsen. 

For Vålerengas utviklingsleder Thomas Hasselgren har et slikt samarbeid mellom klubbene vært viktig å få på plass, og han er glad for at Bøler nå er med på laget. 

- Bøler Fotball ligger på østkanten i Oslo, og dette er et viktig område for oss. Både med tanke på å utvikle Bøler som klubb, og i tillegg få frem flere talenter i Oslo, sier Hasselgren og legger til:

- Bøler var en av klubbene som fikk besøk av Engaland denne høsten, og både spillere, trenere og ansatte i Vålerenga ble veldig godt mottatt. Dette er en klubb i vekst, og vi ønsker først og fremst å bidra til å utvikle trenere gjennom våre klubbesøk, samt i vårt trenerutviklingsprogram her på Intility Arena, avslutter Hasselgren. 

Fakta

  • Bøler Fotball ble stiftet i 1958

  • Antall aktive medlemmer: 547

  • Antall lag i klubben (24 årstrinn): 65 påmeldte lag i 2017

  • Nivå A-laget spiller på i 2018: 6. divisjon

  • Kontaktperson i samarbeidet: Marius Sigolsen

Annonse fra Eliteserien: