– Gratulerer alle sammen!

Utviklingsavdelingen fikk sin fortjente annerkjennelse etter akademiklassifiseringen som ga Vålerenga fem stjerner.

Med en stor kake, naturligvis dekorert med fem stjerner, åpnet daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Erik Espeseth, med skryt til utviklingsavdelingen for alt de har lagt ned i forbindelse med akademiklassifiseringen på et personalmøte på Intility Arena onsdag.

– Jeg ønsker å gratulere dere alle sammen med et fantastisk resultat i årets akademiklassifisering!  Vi er den første og eneste klubben som fikk fem stjerner og det fortjener alle skryt for. Det er lagt ned tusenvis av timer for å få dette på plass og jeg vil skryte av utviklingsavdelingen for det arbeidet som er lagt ned, sa han til alle ansatte i både Vålerenga Fotball og Vålerenga Fotball Elite.

Saken fortsetter under bildet.

Den første som fikk sitt fortjente kakestykke var utviklingssjef Thomas Hasselgren. Svensken har vært i Vålerenga siden 2012 og har vært med hele veien til fem stjerner.

– Normalt pleier jeg ikke å fremheve noen enkeltpersoner, og her har det i tillegg vært så mange involvert at det antagelig ville vært vanskelig. Men det sier seg selv at utviklingsavdelingen med Thomas Hasselgren i spissen fortjener en stor honnør for et strålende arbeid over mange år, skrøt Espeseth.

På onsdagens medlemsmøte la Hasselgren fram en detaljert oversikt over hvordan man arbeider i klubben med tanke på utvikling, og det var noe medlemmene satte stor pris på.

– Vi hadde medlemsmøte i går – hvor folk satt med åpen munn og var imponert over hvor massivt dette er – og den profesjonaliteten som legges ned. Veldig bra, jobba alle sammen!

Slik så kaken ut:

Kake akademiklassifisering_VFE

Alle foto: Vålerenga Fotball Elite

Annonse:

 

Annonse fra Obos-ligaen: