Valentourettes er en tradisjon!

KICKOFF: Det vil bli et fullpakket program, og vi skal presentere ytterligere fem artister og underholdere, men kan nå bekrefte at Valentourettes kommer for å løfte stemningen opp i taket.

Annonse:

Årets kickoff er lørdag 3. mars, og på programmet etter generalprøven Vålerenga – Start står bandet det av alle oser mest Oslo av: Valentourettes.

Les mer om årets kickoff her: Tidenes kickoff i 2018.

15 år og godt over 400 konserter etter oppstart fortsetter Valentourettes å reise rundt for å hylle Joachim Nielsens musikk, med fulle hus fra Longyearbyen til Flekkefjord, og til stormende jubel og stor glede for både de som rakk å oppleve Jokke da han var blant oss og den oppvoksende slekt som måtte nøye seg med platene.

Valentourettes, Foto: Thomas Rodahl Dedekam
Valentourettes, Foto: Thomas Rodahl Dedekam

– Det er veldig mange som har et forhold til Jokke og sangene hans, og etter fjorårets kickoff-opptreden var det et ønske fra Vålerenga om å gjøre Valentourettes opptreden på kickoff til en tradisjon. Heldigvis er de varme følelsene Vålerenga har for Valentourettes gjensidige, og dermed er det bare å glede seg til å høre Jokkes klassikere igjen, sier kickoff-general Morten Nydal.

Flere artister kommer

I tillegg til Valentourettes kommer det altså flere kjente artister som kler et Vålerenga-kickoff godt, og naturligvis kommer trenere og spillere som vil bli både presentert og er tilstede – både fra herrelaget, damelaget og gatelaget.

- Vi har plukket fra øverste hylle når det gjelder Oslo-artister og Vålerenga-musikk, og kommer til å presentere minst fem artister og underholdere til i ukene som kommer, forteller kickoff-generalen.

Billettsalget har også startet godt.

- Vi nærmer oss 500 solgte billetter før vi har lansert en eneste artist, og det tyder på fullt hus! I fjor var det 1209 tilstede på Sentrum Scene, i år er kapasiteten 1200 – så for å være sikker på billett må man forhåndskjøpe. Det er dessuten billigere, avslutter kickoff-general Nydal - i denne omgang.

Kjøp billetter nå

  • Billetter er nå i salg i Sjappa og på Ticketmaster:
  • Forhåndskjøp ordinær billett (inkluderer VIF-Start): 345,- + billettavgift
  • Forhåndskjøp sesongkortholdere: 295,- + billettavgift
  • Billett i døra: 395,- + billettavgift
  • KJØP HER

PS: Meld din interesse på vår Facebook-side og gi beskjed til vennene dine om årets første, store happening!
Arrangementet har 18 års aldersgrense.

kickoff-2018

Foto øverst: Cato Ingebrigtsen

Annonse fra Eliteserien: