Kickoff

Tidenes kickoff i 2018

Vålerenga sparker i gang sesongen med tidenes kickoff – nå på Intility Arena! Vi rigger stor scene og show lørdag 3. mars, rett etter generalprøven mellom Vålerenga og Start.

Fjorårets kickoff var en enorm suksess på Sentrum Scene. I løpet av året som har gått har vi endelig fått vår egen stadion, og nå rigger vi til fest for 1200 mennesker i vårt eget hjem.

Vi tar med oss det beste fra i fjor, og det betyr blant annet et stort sceneshow med Vålerenga-profiler og kjente artister. Det nye er at vi kan kombinere kickoff med en generalprøve både på banen og tribunen!

Vålerenga klargjøres for kamp

Hvem ser best ut før seriestart? Har Ejuke tatt nye, kjappe steg? Kan Dønnum bli vår nye stjerne? Spiller vi 4-3-3, 4-2-3-1 eller 4-4-2? Hvem skal score målene? Hvem skal vokte buret?

Annonse:

Vårt kickoff-program starter med årets generalprøve på Intility Arena: Vålerenga – Start kl 16:00. Ronny Deila har 90 minutter på å gjøre en siste test før seriestarten, og vi forventer et firesifra antall tilskuere!

Til kampen åpnes Hovedtribunen og Supportertribunen. Alle sesongkort og billetter kjøpt i døra gjelder på valgfri tribune, og dette blir også generalprøven for supporterne våre, og muligheter for å teste ut tribunesanger å finne frem flagg og bannere.

Lørdag 3. mars blir den store «hente sesongkort-dagen». Alle treningskamper er gratis for dere med sesongkort, og Sjappa gjør alle kort klare til henting før avspark Vålerenga – Start kl 16:00. NB! Beregn god tid.

Intility Arena klargjøres for fest

Kl 18:00 starter vorspielet til selve festen for kvelden. Øl og pølser står på menyen, og kl 19:00 åpner vi «grotta» - der sceneshowet starter og pågår helt til klokka 22:00.

Hvem skal spille? Følg med, mer informasjon kommer – men vi VET dere kommer til å like det vi har signert!

Billetter er nå i salg i Sjappa og på Ticketmaster

  • Forhåndskjøp ordinær billett (inkluderer VIF-Start): 345,- + billettavgift
  • Forhåndskjøp sesongkortholdere: 295,- + billettavgift
  • Billett i døra: 395,- + billettavgift
  • KJØP HER

Vi i Vålerenga gleder oss til en kjempekveld!

PS: Meld din interesse på vår Facebook-side og gi beskjed til vennene dine om årets første, store happening!

Arrangementet har 18 års aldersgrense.

Annonse fra Obos-ligaen: