VIF_Webside_Case_Kickoff17_080317_1600x900px.png

BILLETTSALG I GANG!

KICKOFF: Alle gleder seg til Vålerengas kickoff på Sentrum Scene 1. april.

Annonse:

Valentourettes, Islandsgate, Aslak Borgersrud og Brakkebandet er allerede klare for en kjempefest to dager før seriestarten mot Viking 3. april. I tillegg kommer det en femte artist som blir klar om kort tid.

I dag kan vi også presentere Vålerenga-venn Kasper Wikestad som konferansier, og at tidligere Vålerenga-spiller DJ Solli spinner plater etter at liveartistene har gått av scenen for å avslutte det vi håper blir en kjempeopplevelse for alle som elsker Vålerenga og god musikk. 

KJØP BILLETTER HER! 

For supporterne

Vålerenga alltid hatt et kickoffarrangement før sesongen, men går tilbake til røttene denne gangen – og vil samle alle som er glade i Vålerenga i en stor fest på Sentrum Scene. 

– Dette er et arrangement av og for supportere, sier salgssjef privatmarked i Vålerenga Morten Nydal.

– Vi har tenkt som supportere først; hva er det vi som supportere ønsker med et kickoff? Svaret ble raskt at vi ville ha en kjempefest som vi pleide å ha for noen år siden. Herlig livemusikk omgitt av våre beste venner fra tribunen – med godt drikke i glasset, og selvfølgelig en fyldig presentasjon av årets a-lag.

Salget er i gang

Billettene kan kjøpes på Ticketmaster eller i Sjappa, og koster 295 kroner.

– Vi startet arbeidet med kickoff ved å fastsette billettprisen. Vi ønsket den så lav som mulig sånn at så mange som mulig kan bli med – forutsatt et attraktivt program. Så bestemte vi sted – og fikk tilslag på førstevalget: Sentrum Scene. Deretter har vi henta inn artister som vi vet supporterne våre setter pris på, med tilknytninger til Oslo og Vålerenga. Vi er kjempetakknemlige for artistene som stiller opp for klubben på gode betingelser, slik at de aller fleste supportere har råd til å bli med, sier Nydal. 

KJØP BILLETTER HER! 

Artister og underholdere

Disse skal underholde på Sentrum Scene: 

VALENTOURETTES – et legendarisk Oslo-band som holder sangarven etter Jokke i live med en rekke utsolgte konserter i og utenfor Oslo hvert eneste år.

ASLAK BORGESRUD – fra Gatas Parlament, med Vålerenga-hiten «Vi er alle fra Vål’enga“, og som var ute med ny plate i høst.

ISLANDSGATE – det siste tilskuddet med Vålerenga-musikk, ga ut plate i desember med KUN Vålerenga-låter.

BRAKKEBANDET – Kvartetten Kjell Roar «Kjellebass» Kaasa, Espen «Haug´ern» Haug, Håvard «Jeg scora fra 50-60-meter» Lunde og sTore «Kurt» Krogstad kommer for å synge Vålerenga-sanger, blant annet monsterhiten "Mitt Vålerenga"!

DJ SOLLI – Jan Gunnar er garantert den eneste Vålerenga-spilleren som jevnlig blir invitert til USA for å snurre plater for tusenvis av festglade! Tilpasser alltid spillesettet til sitt publikum.

KASPER WIKESTAD – fotballkommentator på vei til legendestatus, en mann med stort Vålerenga-hjerte og sesongkortholder sammen med sin familie.

Den siste artisten blir klar i løpet av kort tid. 

Priser

  • Forhåndskjøp sesongkortholdere: 245,- (kjøpes i Sjappa)
  • Forhåndskjøp alle: 295,- (på Ticketmaster eller i Sjappa)
  • Betaling i døra: 350,- (dersom tilgjengelige billetter)

Vi har kun plass til 1750 personer på Sentrum Scene – så det er viktig å være tidlig ute for å være sikker på billett.

KJØP BILLETTER HER!

Annonse fra Obos-ligaen: