Vålerenga Fotball inviterer til kickoff!

Valentourettes blir headliner når Vålerenga Fotball inviterer til fest på Sentrum Scene 1. april.

For å starte den historiske 2017-sesongen med stil, går Vålerenga tilbake til røttene og lager en ordentlig fest – av og for supportere – to dager før seriestarten mot Viking mandag 3. april.

Det betyr at vi kicker i gang sesongen med en lørdagskveld der supportere, spillere, trenere, frivillige, partnere og alle som er glade i god musikk er invitert.

Forkjøpssalg til sesongkortholdere.

Festlighetene vil skje på Sentrum Scene, lørdag 1. april fra klokka 19:00, med showstart fra klokka 19:30.

Annonse:

Billettsalget for sesongkortinnehaverne starter lørdag 4. mars, mens det åpne salget starter torsdag 9. mars. Har du ikke kjøpt sesongkort ennå, er med andre ord dette tiden til å gjøre det!

Sesongkort får du kjøpt i Sjappa, på vifsesongkort.no eller ved å sende en SMS med kodeord VIFsesongkort til 2242 (vanlig takst). Da vil Sjappa ringe deg opp og du får personlig service når du skal kjøpe det viktigste kortet i år.

Sesongkortinnehavere får tilbud om billett på link på e-post. Man kan i tillegg stikke innom Sjappa å kjøpe billetter der.

Vi speller Jokke!

Det vil bli et fullpakket program, og vi skal presentere ytterligere fem artister og underholdere, men kan allerede nå bekrefte at Valentourettes kommer for å spille gamle Jokke-slagere.

– Det er veldig mange som har et forhold til Jokke og sangene hans, og vi følte det var naturlig å få Valentourettes med på laget når vi inviterer til kickoff. Få har vært mer glad i Oslo enn Jokke, og vi er enormt takknemlig for at Valentourettes har takket ja til å spille for oss denne kvelden, sier salgssjef på privatmarkedet i Vålerenga Fotball Elite, Morten Nydal

Spillerne kommer

I tillegg til Valentourettes kommer det altså flere kjente artister som kler et Vålerenga-kickoff godt, og naturligvis kommer trenere og spillere som vil bli både presentert og er tilstede – dog ikke til altfor sent, da de har en seriestart å tenke på 48 timer senere.

Prisene er som følger

  • Forhåndskjøp sesongkortholdere: 245,-
  • Forhåndskjøp alle: 295,-
  • Betaling i døra (dersom tilgjengelige billetter): 350,-

Vi har kun plass til 1750 personer på Sentrum Scene – så det er viktig å være tidlig ute for å være sikker på billett.

Annonse fra Eliteserien: