Aslak Borgersrud og Islandsgate kommer

KICKOFF: To nye artister er klare for Vålerengas kickoff 1. april.

Annonse:

Billetter til Vålerengas kickoff på Sentrum Scene 1. april er nå tilgjengelig eksklusivt for alle som har kjøpt sesongkort. Billettene kan kjøpes i Sjappa på Fyrstikktorget på Helsfyr, eller via link som er sendt ut til sesongkortinnehavere.

Har du kjøpt sesongkort, men ikke mottatt link, send oss en mail på [email protected].

Har du ikke kjøpt sesongkort ennå? Ta turen innom Sjappa og kjøp begge deler! Se også www.vifsesongkort.no.

Det åpne salget starter førstkommende torsdag.

Aslak Borgersrud

Aslak Borgersrud var med å stifte Gatas Parlament med broder Elling og Don Martin i 1993. De ga ut en rekke plater, og den mest kjente sangen for oss Vålerenga-supportere er nok «Vi er alle fra Vål´enga» som spilles idet spillerne kommer ut på matta før alle hjemmekampene våre.

På tidlig 2000-tall var han også medlem i Samvirkelaget, et samarbeidsprosjekt med mer folk-rockete Hopalong Knut.

Ute av Gatas Parlament siden 2011, har Aslak gitt ut barneplaten «På feil side av låven» sammen med Igor Dunderovic, og ga i høst ut soloalbumet «Det er valgfritt å irritere seg». Hør den på Spotify!

Sjekk låta Loelva som Vålerenga lagde video på i høst i videovinduet under:


Islandsgate

Islandsgate har kommet som et skudd det siste året. Sangen «For Enga» brukes på våre hjemmekamper når spillerne løper ut til oppvarming.

Islandsgate hadde sin debutkonsert på Klanens «Børst & Ball»-arrangement i sommer. I desember var de klare med et helt album med Vålerenga. Sangene har pønkfølelse og gode tekster på norsk!

Are Volmert Sørensen er bandleder, og har med seg Einar Stubhaug, Anders Blom og Karsten Blomstrand. Sammen har de bakgrunn fra ulike osloband som Hiawata!, Nomber 5’s, Youth Pictures of Florence Henderson og Dømt.

– Vi har som mål å stå midt i supporterseksjonen under åpningen av nytt stadion å spille der. Grunnen til at skiva kommer nå og ikke til sesongstart er jo at vi håper folk lærer tekstene og kan synge sammen med oss når sesongen starter, sa Are til Aperopet da plata ble sluppet.

Hør Islandsgate på Spotify!

Tre artister klare så langt

Valentourettes er allerede bekreftet til å spille på Vålerengas kickoff, mens det de neste dagene offentliggjøres ytterligere to nye artister. Spillere og trenere kommer naturligvis også hvor de blir presentert.

Prisene er som følger

  • Forhåndskjøp sesongkortholdere: 245,- (i salg fra i dag)
  • Forhåndskjøp alle: 295,- (i salg fra torsdag 9/3)
  • Betaling i døra: 350,- (dersom tilgjengelige billetter)

Vi har kun plass til 1750 personer på Sentrum Scene – så det er viktig å være tidlig ute for å være sikker på billett.

Annonse fra Obos-ligaen: