christianborch

Okkupasjon: Vi åpner nytt supporterfelt på Vålerenga-Lillestrøm

Supportertribunen har vært utsolgt lenge, og sangglade supportere i kø har fortvilt. Nå er løsningen klar: Med KjellG i spissen okkuperer vi bortesupporterfeltet.

Annonse:

Den viktigste grunnen til at vi gjør dette, er at vi med avstandsreglene som foreligger kun har plass til 1500 supportere på Østblokka. Vi har hatt mange forespørsler - og har med dette funnet løsningen til å åpne for 450 supportere til på et eget, nytt sangfelt.

Den morsomste grunnen til at vi gjør dette, er at vi for en kamps skyld kan okkupere bortesupporternes felt. Vi ser imidlertid frem til - når pandemirestriksjonene er over - til nok en gang å invitere både gule og andre tilbake til bortesupporterfeltet på Intility Arena.

Den beste grunnen til at DU skal å slå til på dette, er at vi veit at dette blir et ekte supporterfelt med sang og stemning rotfesta i lang og god Vålerenga-tradisjon. KjellG og hans "Våle'enga Grinebiters" har allerede tatt de 30 første billettene, og vi veit at andre, stødige supportere følger på.

Les hva hedersmann og sjefsokkupant KjellG mener om saken her:

Kjell G: Aldri har så få gjort så mye for så mange

 

Måten vi fyller de 450 plassene på, er som følger:

  • Kjøp billetter for 199,- i Sjappa, eller via kjøpslink her. Billetter vil ikke bli lagt ut for åpent salg på ticketmaster.no.
  • Gjør som KjellG: Ofre deg for laget - si fra deg sesongkortplassen - ta i mot en okkupantbillett i bytte! Du får den i Sjappa, eller på mail send e-post og spør [email protected]

Plassene som frigjøres gjennom okkupasjonen videreselges (til de som ikke helt tør å gå i front...)

Les mer om billetter til kampen her.

Annonse fra Obos-ligaen: