Kjell G: Aldri har så få gjort så mye for så mange

KjellG oppfordrer til å gjøre som han og resten av Vål'enga Grinebiters: Støtte opp om en midlertidig okkupasjon av bortesupporterfeltet.

Annonse:

Teksten er skrevet av Kjell Grønningen, tidligere talsmann i Klanen, fjorårets bartender i en årrekke på Bohemen, og nåværende talsmann for "Vål`enga Grinebiters"

Etter en samtale med rette vedkommende i VIF, og dem er det mange av, har ledelsen i 50+ sammenslutninga "Vål`enga Grinebiters" bestemt seg for å hjelpe klubben i forbindelse med kampen mot fienden i gult og svart nå på søndag.

Målet er å få flest mulig inn på Intility, men da må man spre seg mest mulig og benytte alle tribuneseksjoner.

Koronalovgivninga er nådeløs sånn.

For å være helt sikre på at man ikke blir nødt til å gi lsk bortefeltet har vi bestemt oss for å gjøre det beste og det mest fornuftige for Foreninga og flytte oss fra våre plasser på Patriotfeltet/Østfronten bare for denne ene kampen.

Noen må ofre seg for en viktig sak og denne gangen blir det oss.

Dette blir vår frigjøring, vår åttende mai 1945.

Vi tar med oss Grinebiter-flagga våre og inntar borteseksjonen. Ikke noe gult og svart der borte nei. Ikke et piip. Ikke en jævla tromme. Endelig skal Vål`engas sanger runge også fra dette feltet!

Vi oppfordrer samtidig andre på Patriot til å følge vårt eksempel. Det er plass til 450 der borte og målet må jo bli å fylle hele dritten. Skal vi få inn 7000 tilskuere på stadion må noen flytte litt på seg. Og hva så? Seier og tre poeng er det eneste salige denne søndagen.

Kunne gjerne oppholdt meg på dass gjennom hele kampen jeg hvis det var det som måtte til. Her gjelder det å se litt lengre enn sin egen nesetipp. Se det store bildet. Okkupasjonsmakta skal holdes borte. Vekk med dem.

I 1945 var det alt for Norge, på søndag er det Alt for Vål`enga. Absolutt alt. Grinebiterne tar ansvar. Vi sees på okkupasjonsfeltet!

Billettinformasjon

Slik får du billetter og kan slå følge med KjellG&co:

  • Kjøp billetter for 199,- i Sjappa, eller via kjøpslink her. Billetter vil ikke bli lagt ut for åpent salg på ticketmaster.no.
  • Gjør som KjellG: Ofre deg for laget - si fra deg sesongkortplassen - ta i mot en okkupantbillett i bytte! Du får den i Sjappa, eller på mail: Send e-post til [email protected].

Les mer om "okkupasjonen" og generell billettinformasjon her:

 

Annonse fra Eliteserien: