Kjøp billetter til Vålerenga-Lillestrøm her!

Vi tilbyr: Et ungt, fremadstormende Vålerenga på bronseplass - erkefienden Lillestrøm på motsatt banehalvdel - en trygg ramme med INNTIL HELE 7000 tilskuere som har grønt koronasertifikat!

Annonse:

Etter regjeringens beslutning om å tillate 7000 tilskuere har vi kunnet åpne ekstra plasser på nett og i Sjappa - også på langsidene!

Kampen spilles søndag 11/7 kl.15.30.

KJØP BILLETTER HER

Her er det tilgjengelig billetter

Oppdatert søndag kl 08: Henger'n, Supporter og Patriot er helt utsolgt. Noen billetter igjen på øvrige felt:

 • Supportertribunen - UTSOLGT
 • Supportertribune2/okkupasjonsfeltet: 160 billetter igjen
 • Oslo Taxi-tribunen / Patriot felt 304-305 - UTSOLGT
 • Oslo Taxi-tribunen / Familie felt 306-308 - 40 billetter igjen
 • Oslo Taxi-tribunen / Familie felt 301-303 - 100 billetter igjen
 • DNB-tribunen / Familie - 50 billetter igjen
 • Intilitytribunen / Hovedtribunen - 60 billetter igjen
 • Intilitytribunen / VIP - UTSOLGT

Vi har muligheten for å åpne opp ytterligere for noen få plasser til, men da begynner det å bli krevende med opprettholdelse av krav om 1 m avstand, bruk av annen hvert sete og kohorter på inntil 500 tilskuere.

Alle sesongkort gjelder for kampen, med den plassen du har.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å tilby salg til bortesupportere. Vanlige hjemmekamper mot Lillestrøm trekker over 10.000 tilskuere uten å regne med tilhengere av bortelaget.

Alle våre tribuner regnes derfor som Vålerenga-tribuner på denne kampen. Effekter for bortelaget er ikke tillatt på noen tribuner.

Vi har heller ikke kapasitet til å tilby fribilletter av noen form før tidligst trinn 4 i gjenåpningen. Dette er en endelig beslutning, også fordi vi ikke har mulighet til å håndtere mange henvendelser rett før kamp knyttet til fribilletter. Vi ber om forståelse for dette.

KJØP BILLETTER HER

 

Sjappas åpningstider

 • Fredag 1000-1600
 • Lørdag 1000-1400
 • Søndag 1200-1530
 • (Mandag 1200-1600 - salgsstart EUROPA Vålerenga - Gent)

Adgang krever grønt koronasertifikat

Med 5000 tilskuere kreves det grønt koronasertifikat av alle. Også barn og unge (inkludert babyer) må testes eller ha gyldig koronasertifikat på arrangementer som benytter koronasertifikat.

For at koronasertifikatet skal vise grønt via helsenorge.no må den som innehar sertifikatet være beskyttet (minst tre uker siden vaksine en, eller hatt Covid-19 i løpet av de siste 6 måneder) eller ha negativ test som ikke er eldre enn 24 timer. Vi aksepterer i tillegg til også EU-sertifikat, koronasertifikat på papir, og skriftlig/digitale (på mobil holder) bekreftelser på under 24 timer gamle negative hurtigtester.

Vålerenga vil i samarbeid med Oslo Helse tilby hurtigtesting på Intility Arena. Teststasjonen vil åpne 24 timer før kamp. Testen er gratis (betalt av myndighetene), og negativ test gir grønt koronapass i 24 timer som du skal fremvise på din mobil her. For barn opp til 16 har foresatte automatisk tilgang til helseopplysninger/koronasertifikat, mens det for barn over 16 krever egen bankID og tilgang, eller samtykke til at foresatte fortsatt skal ha tilgang. Det er i alle tilfeller ikke Vålerengas ansvar å besørge tilgang til dine helseopplysninger, det må du ordne selv!

KJØP BILLETTER HER

 

Vi ordner hurtigtest - men kom i god tid!

Sett av tid til gratis hurtigtest i god tid før kampstart allerede nå, vi garanterer ingen som tester seg etter kl. 1230 på søndag svar før kampstart 1530.

Vi anbefaler alle å teste seg lørdag ettermiddag.

Det tar gjerne minst 1 time fra testen tas til svaret er lastet opp på helsenorge.no, i tillegg tilkommer tid å stå i kø. Vi erfarte at nærmere halvparten av publikum hadde behov for hurtigtest på forrige kamp, med andre ord kan det hende det skal testes opptil 3000 tilskuere før kampen.

Dette er åpningstidene for drop-in:

 • Lørdag 1600-2100 (anbefales)
 • Søndag 0900-1230
 • Kun nødtesting fra kl. 1230 frem til kampstart 15.30

Vi gjennomførte rundt 1200 hurtigtester før kampen mot Sarpsborg 08. Ingen positive tester, og de aller fleste opplevde at dette foregikk raskt og uten å stå lenge i kø - særlig de som møtte opp i god tid!

Oppdatert søndag morgen: Vi gjennomførte 1065 tester lørdag ettermiddag, samtlige negative! Det betyr at rundt 1500 tester i dag - og med testkapasitet på 300 i timen er det veldig smart å beregne god tid.

KJØP BILLETTER HER

 

Lokale regler for smittevern gjelder for arrangementet. Billettkjøpere får praktisk informasjon kort tid før kamp.

Annonse fra Obos-ligaen: