Ny stadion: 1.000 Vallekort solgt!

Fredag kveld passerte vi en milepæl med Vallekortet.

Annonse:

Det har bare vært et par uker med åpent salg, og interessen for Vallekortet er enorm. Per fredag kveld var det solgt hele 1.007 Vallekort.

Vi har åpent på lørdag fra 10-14!

— Sjappa
Vallekortet gir deg adgang på alle seks eliteseriekampene i vår nye leikegrind på Valle i høst - du bare betaler for fem. Salgssjef privatmarked i Vålerenga Fotball AS, Morten Nydal, jubler over responsen fra supporterne så langt.

– Vi vet at det er enorm interesse for kampene på vår nye stadion, men vi er positivt overrasket at det har tatt så kort tid å få tusen, sier Nydal.


– Kan bli utsolgt tidlig

Vallekortet er den eneste sikre måten (sammen med sesongkort) å få med seg den historiske åpningskampen for gutta 10. september, og Nydal tør ikke garantere plass for noen andre enn de som har kort:

– Det er langt fra sikkert at det er billetter igjen når det åpne salget er ment å starte 16. august, og de beste plassene kommer til å falle i hendene på de med Vallekortet, sier Nydal og legger til:

– Det er historisk interesse rundt Vålerengas høstsesong. Vi må tilbake til 2005 for å finne noe som ligner på dette.

Åpent salg etter Tromsø-kampen

Dersom man ikke er medlem i klubb eller klan kan man kjøpe enkeltbilletter til åpningskampen rett etter Vålerengas siste seriekamp på Ullevaal Stadion mot Tromsø den 14. august – men bare hvis det er billetter igjen.

– Det eneste og sikreste kortet for å få med seg åpningskampen er å kjøpe Vallekortet, fastslår Nydal.

Billettprisene på kampen mot Tromsø er kun 104 kroner. Det er siste gang i klubbens 104 år lange historie at man spiller en hjemmekamp i serien på «bortebane»! Det tok 104 år, men nå skal vi endelig hjem! Les mer om dette tilbudet her.

Sjappas åpningstider

  • Tirsdag - fredag: 10-17

  • Lørdag: 10-14

  • Søndag - mandag: Stengt

Annonse fra Eliteserien: