Slik selges enkeltbilletter til ny stadion

Her finner du alt du behøver å vite om hvordan man får kjøpt enkeltbilletter til eliteseriekampene på Valle.

Annonse:

Foruten alle med sesongkort er det kun dem som kjøper Vallekortet som er garantert plass på den historiske åpningskampen på ny stadion 10. september mot Sarpsborg 08. Vallekortet gir deg adgang på alle seks eliteseriekamper til prisen av fem. Ikke bare får du med deg åpningskampen, du får også storoppgjørene mot Brann og Molde med på kjøpet!

Alle medlemmer av Vålerenga Fotball, Vålerenga Fotball Elite og Klanen har forkjøpsrett på enkeltbilletter, og man kan kjøpe billetter til hvilke av de seks kampene man ønsker.

Vi kan ikke garantere at det vil være billetter igjen til åpningskampen når det åpne salget starter, så vi vil på det aller sterkeste anbefale å kjøpe Vallekortet. Les mer om Vallekortet her.

På Supportertribunen er det unummererte ståplasser, på Nordtribunen unummererte sitteplasser, mens på alle andre felter er det nummererte sitteplasser. De beste plassene går først så vi anbefaler alle om å være tidlig ute.

 

Slik selges enkeltbillettene til ny stadion:

 

For medlemmer av Vålerenga Fotball, Vålerenga Fotball Elite og/eller Klanen:

Salg på Supportertribunen (ståplasser): Fra tirsdag 8. august klokka 10.00 til lørdag 12. august klokka 14.00 kun i Sjappa.

Salg på øvrige tribuner (sitteplasser): Fra onsdag 9. august klokka 10.00 til lørdag 12. august klokka 14.00 kun i Sjappa.

* Torsdag 10. august spiller Vålerenga mot Elverum i 4. runde i cupen på Ullevaal Stadion. Da vil medlemmer også kunne kjøpe billetter til åpningskampen i billettlukene på Ullevaal mellom klokka 16.00 og 19.00.

NB! Husk medlemskort dersom du er medlem i Klanen og en bekreftelse på innbetaling av medlemsavgift dersom du er medlem i Vålerenga Fotball eller Vålerenga Fotball Elite. Man får kjøpt én billett per kort. 

 

For medlemmer av Vålerengens Idrettsforening (Vålerenga Ishockey, håndball, amerikansk fotball, basket m.fl.):

Salg på alle tribuner: Fra fredag 11. august klokka 10.00 til lørdag 12. august klokka 14.00 kun i Sjappa. Mer informasjon om dette kommer senere. 

 

For alle med gyldig billett til Vålerenga - Tromsø i Eliteserien mandag 14. august klokka 19.00:

Åpent salg for alle etter kampslutt i billettlukene på Ullevaal Stadion. Én billett/sesongkort/Vallekort på den kampen = én billett på åpningskampen mot Sarpsborg 08 så lenge lageret rekker. Les mer om dette tilbudet her

Åpent salg:

Fra onsdag 16. august i Sjappa og på Ticketmaster så fremt det er billetter igjen.

Sjappas utvidede åpningstider i denne perioden:

Tirsdag 8/8: 10-18

Onsdag 9/8: 10-18

Torsdag 10/8: 10-16 i Sjappa og 16-19 på Ullevaal

Fredag 11/8: 10-18

Lørdag 12/8: 10-14

Fra og med tirsdag 15/8 gjelder Sjappas ordinære åpningstider.

Vålerengas kamper på ny stadion:

  • Vålerenga - Sarpsborg 08, 10. september klokka 18

  • Vålerenga - Brann, 24. september klokka 20

  • Vålerenga - FK Haugesund, 12. oktober klokka 19

  • Vålerenga - Aalesund, 15. oktober klokka 18

  • Vålerenga - Molde, 29. oktober klokka 20

  • Vålerenga - Odd, 19. november klokka 18

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: