Ta farvel med Ullevaal for 104 kroner!

Etter 104 år flytter vi endelig hjem og selger billetter til vår siste seriekamp på Ullevaal for 104 kroner.

Det er Tromsø som blir siste lag som møter Vålerenga i en seriekamp på leid gress når dem gjester Ullevaal Stadion 14. august. Etter det spilles de siste seks eliteseriekampene på vår egen leikegrind på Valle.

Vålerenga har rukket å fylle 104 år, og i den anledning selges alle forhåndskjøpte billetter for 104 kroner!

Men ikke nok med det: Alle som kjøper billett til kampen får forkjøpsrett på åpningskampen vår på ny stadion mot Sarpsborg 08 den 10. september! Én billett/sesongkort/Vallekort på Ullevaal den kampen gir deg muligheten til å kjøpe én billett til åpningskampen vår!

Det med liten skrift: På kampdag koster billettene 150 kroner, og tilbudet gjelder ikke sammen med andre tilbud som «to for én». Gjelder ikke VIP-plasser.

Annonse:

Salget av Vallekortet har tatt av og alle medlemmer av Vålerenga Fotball, Vålerenga Fotball Elite og Klanen har forkjøpsrett på enkeltbilletter på vår nye stadion før Tromsø-kampen spilles. Vi selger derfor enkeltbilletter på Ullevaal så langt lageret rekker. Vi kan ikke garantere at det blir billetter igjen når det åpne salget starter uka etter Tromsø-kampen, så ikke nøl med å sikre deg billetter til Ullevaal-avskjeden her!

Den eneste måten å være garantert plass på den aller første kampen for oss på ny stadion er ved å kjøpe Vallekortet hvor du får adgang på alle seks eliteseriekampene til prisen av fem. Les mer og kjøp Vallekortet på vallekortet.no.

Mer informasjon om hvordan salget av enkeltbilletter på ny stadion vil foregå kommer torsdag.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: