Horn Myhre ønsker drømmereprise

Han satte inn 2-0-målet mot Brann sist lagene møttes i Oslo. Nå håper unggutten på en drømmereprise.

Klokka hadde passert 90 minutter, og Felix Horn Myhre gjorde seg klar for å komme inn i oppgjøret mellom Vålerenga og Brann. Vålerenga leda 1-0 etter en suser fra Amin Nouri, men bergenserne jaget utligning. Det var tid for Felix-show på Intility Arena.

– Jeg kom inn helt mot slutten av kampen. Jeg var oppe for å presse keeperen til Brann som klarerte ballen. Ballen ble headet rett tilbake av Mohammed Abu så jeg kom alene med keeperen. Da bare «chippet» jeg ballen over han så den gikk inn, forteller Horn Myhre mens han gjør seg klar for dusjen etter torsdagens treningsøkt.

Det var hans første touch på ballen, og skulle også bli det siste som skjedde i kampen.

– Jeg tar absolutt en reprise av den på søndag!

Mye tillit

Saken fortsetter under bildet.

Felix Horn Myhre Strømsgodset_Spx
Felix Horn Myhre har fått mye tillit i Vålerenga. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Felix kom til Vålerenga fra Ullern i januar 2017 som et meget spennende talent, og det tok heller ikke lang tid før han fikk eliteseriedebuten i 3-0-seieren over FK Haugesund i oktober samme år. Det har blitt 41 kamper og tre mål for Vålerengas A-lag på disse to årene. At han trives med den tilliten Ronny Deila og trenerne har gitt ham er åpenbart.

– Fra jeg kom hit i 2017 synes jeg at jeg har hatt en stødig utvikling. Jeg har tatt en del steg, fått mye erfaring og spilt mange kamper i Eliteserien. Jeg trives veldig godt her. Det er en veldig fin gjeng som står sammen og som er glade i hverandre.

Fra å spille foran venner og familie på Ullern, er Horn Myhre nå i en klubb det alltid stormer rundt. Akkurat det er noe han synes er helt greit.

– Jeg synes det er veldig gøy. Det er alltid mye blest rundt klubben uansett om vi gjør det bra eller dårlig. Det er heller ingen tvil om at Klanen er med oss i både med- og motgang. Alle her setter utrolig stor pris på det. Jeg personlig synes det er veldig gøy med mye folk på tribunen, og skulle ønske det var oftere fullt her også. Det blir en helt utrolig ramme rundt de kampene hvor det er mye folk her, og det tror jeg både de som ser på, og de som er på banen, er veldig gøy.

Gleder seg

Saken fortsetter under bildet.

Felix Horn Myhre Mohammed Abu Brann_Spx
Horn Myhre gratuleres av Mohammed Abu etter at han fastsatte resultatet til 2-0 mot Brann på Intility Arena i 2018. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Horn Myhre kom inn som innbytter i derbykampen mot Lillestrøm, men forventer en helt annen kamp når Brann står på motsatt banehalvdel på søndag.

– Kampen mot Lillestrøm var en veldig tøff kamp med mye dueller som jeg synes det var gøy å få være med på. Det blir litt lettere når vi kommer på vår egen bane. Spesielt på slutten mot Lillestrøm ble banen veldig dårlig og det ble vanskeligere å få til ordentlig spill. Vi skal spille vårt spill mot Brann, skape mye sjanser fremover og holde tett bakover, sier han og legger til:

– Jeg gleder meg til kampen og det gjør alle her i klubben. Det blir nok en tøff og jevn kamp så får vi gå ut som mot Odd og mot Lillestrøm, så tror jeg det blir bra.

Vålerenga møter Brann på Intility Arena søndag klokka 20.00. Kjøp billetter her!

Toppbilde: Felix Horn Myhre lobber ballen i mål mot Brann i 2018. Foto: NTB Scanpix.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: