Heming Fotball er med på laget

Ny samarbeidsklubb på plass like før jula ringes inn på Valle. Les mer her.

Vålerenga fortsetter å øke antall samarbeidsklubber, og fredag ble det klart at Heming Fotball er med på laget i 2018.

Gir spillere en unik mulighet

Vi vil være stolte når den første Hemingspilleren tar steget inn i toppfotballen som en del av Vålerenga når tidspunktet er riktig

— André Nørbech, Heming Fotball

André Nørbech sier Heming Fotball er stolte av å få muligheten til å samarbeide med Oslos storklubb som skal sikre enda bedre vilkår for ungdomsspillere i Heming. 

- Vi ønsker å ha en kort vei til Vålerenga med tanke på trener- og spillerutvikling. Samarbeidet med klubben gir trenere i Heming mulighet til å få jevnlig påfyll, oppfølging, inspirasjon og gode diskusjoner med erfarne trenere og gode veiledre. Dette skal sikre at trenerne har best mulig anledning til å utvikle seg i Heming, sier André Nørbech i Hemning og fortsetter: 


 
- Det viktigste med samarbeidet er likevel å få muligheten til å gi de ivrigste spillerne i Heming muligheten til å få referanser fra ett av byens beste utviklingsmiljøer. Når vi vurderer at spillere hos oss vil ha godt av det kan vi la de trene med jevnaldrene i Vålerenga for å få referanser på hvor lista ligger. Målet er jo å legge til rette for at spillere kan bli i Heming og utvikle seg til et nivå som kan være godt nok for klubber som Vålerenga når de har gått gjennom utviklingsstigen til Heming.

- Vi vil være stolte når den første Hemingspilleren tar steget inn i toppfotballen som en del av Vålerenga når tidspunktet er riktig, avslutter Nørbeck.

Veldrevet klubb

Annonse:
Utviklingsleder Thomas Hasselgren er glad for at Vålerenga nå skal samarbeide med en klubb på vestkanten og skryter av måten Heming Fotball jobber på.

- Heming er en stor ungdomsklubb på vestkanten som har jobbet godt på sport over tid. De har flere fulltidsansatte og har fasiliteter som gjør det enklere å drive god spillerutvikling, sier Hasselgren og legger til: 

- Vi i Vålerenga ønsker å bidra til at Heming tar ytterligere steg gjennom våre klubbesøk, hospiteringsmuligheter og tiltak for trenere ledet av vår trenerutvikler, Roy Arne Berg, avslutter Hasselgren.

Vi ønsker Heming Fotball hjertelig velkommen!

Fakta

  • Heming Fotball ble stiftet 25. januar 1916

  • Klubben har ca 1200 aktive fotballspillere

  • Antall lag: ca 90

  • Nivået A-laget spiller på i 2018 er 4. divisjon

  • Kontaktperson i samarbeidet: André Nørbech

  • Tlf: 473 387 84, [email protected]


 

Annonse fra Eliteserien: