Forlater Vålerenga etter 14 år

Johannes Moesgaard forlater i dag trenerteamet. Vålerenga og "Johs" skilles i dag som gode venner, etter at Fagermo ønsket et mer kompakt og tverrfaglig trenerteam.

Annonse:

Johannes Moesgaard har vært i Vålerenga i 14 år. Han jobbet først med toppspillerutvikling i ungdomslagene i utviklingsavdelingen og i 2015 gikk han inn i trenerteamet til a-laget. I 2018 ble han assistenttrener under Ronny Deila, og har vært en av to assistenttrenere frem til i dag.

Fra 2006 til 2011 jobbet han med Vålerengas G14 og G16-lag. Deretter var han en del av Norges beste juniorlag fra 2012, et lag som blant annet vant den prestisjetunge JET-turneringen på Hamar tre år på rad. Johannes har i sin periode i klubben også vært sentral i utviklingen av blant andre Ghayas Zahid, Sander Berge og Ivan Näsberg.

En assistenttrener

Vår nye hovedtrener Dag-Eilev Fagermo ønsker nå et mer kompakt og tverrfaglig trenerteam, med bare en assistenttrener med hovedansvar for fotball, og så fylle på med andre spesialistfunksjoner.

For kort tid siden ble Kenneth Dokken og Moa Dajani ansatte i trenerteamet henholdsvis som assistenttrener med hovedansvar for fotballdelen og som fysisk trener, og dermed ble det naturlig at Vålerenga og Johannes avslutter samarbeidet i denne omgang.

Har blitt glad i klubben

- Det er trist å forlate en klubb man er blitt så glad i, men dette er en del av fotballivet. Jeg har hatt fantastiske år og blitt glad i mange mennesker i klubben. Nå handler det om å se etter nye muligheter, og kanskje dukker jeg også opp på Valle igjen i fremtiden, smiler Johannes Moesgaard.

Vi takker Johannes for fjorten gnistrende, gode år som trener i Vålerenga, og ønsker riktig lykke til videre i virket som fotballtrener!

Annonse fra Eliteserien: