Ny fysisk trener: Moa

Mohammad "Moa" Dajani er ny fysisk trener på a-laget. Han er rekruttert fra vår egen utviklingsavdeling.

Annonse:

Mohammad "Moa" Dajani er ansatt som fysisk trener for vårt a-lag. Han kommer fra stillingen som performance coach i utviklingsavdelingen.

- Moa har gjort en god jobb som fysisk trener i U-avdelingen det siste året, og vi er stolte av å rekruttere internt til a-lagets trenerteam, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.

Dajani er ikke ukjent med a-laget.

- Han har skaffet seg fin erfaring i u-avdelingen, og gjennom hospitering med a-laget i fjor sommer. Han har i tillegg en flott bakgrunn både fra akademia og som ren fotballtrener her og i andre klubber. Det var akkurat en slik profil Dag-Eilev og vi så etter, så dette blir veldig bra, sier Ingebrigtsen.

Ut av støtteapparatet rundt a-laget går fysio Petter Øren, som allerede har sluttet og begynt i Sarpsborg 08. Vi takker Petter for innsatsen og ønsker lykke til med nye oppgaver i Østfold!

Mohammad Dajani
NY FYSISK TRENER: "Moa" rykker opp fra utviklingsavdelingen.

"Moa" Dajani

  • Fra: Palestina

  • Utdannelse: UEFA A-lisens, AFC A-lisens, Master i treningsfysiologi og idrettsvitenskap (NTNU i Trondheim), Master i High Performance Football Coaching(Lisbon university i Portugal)

  • Tidligere klubber: Hovedtrener for G16 i Hilal Alquds Club (Palestina), Hovedtrener for G16-landslaget til Palestina, Hovedtrener for G19 rekrutt i Nardo FK.

Annonse fra Eliteserien: