Dicko Eng ut 2027!

Vålerengas stortalent signerer ny femårsavtale.

Annonse:

Jacob Dicko Eng presenterte seg for alvor i Eliteserien i fjor. Den lynraske og tekniske kantspilleren scora fire mål og hadde fire assist på 21 opptredener, og på 18-årsdagen 14. september ble han belønna med ny kontrakt

Nå, kun fem måneder etter at den forrige avtalen ble signert har Vålerenga sikra seg signaturen på papiret igjen. Denne gang i fem nye år. Jacob Dicko Eng er kongeblå ut 2027! 

- Jeg er veldig glad for å forlenge enda en gang. Det betyr at klubben virkelig satser på meg, og det tar jeg som et stort kompliment. Jeg skal jobbe knallhardt videre og håper å levere god fotball i årene som kommer, sier Dicko Eng. 

Sportssjef Joacim Jonsson kan nesten ikke få skrytt nok av unggutten, og er veldig glad for at han nå har signert en ny femårsavtale. 

- Jeg har aldri lagt skjul på at jeg har veldig sansen for Jacob. Han er et av Eliteseriens aller største talenter, og interessen rundt han har ikke akkurat blitt mindre i vinter. Vi er veldig fornøyd med å ha signert han til 2027, avslutter sportssjefen.

Se også: Bjørdal forlenger!

Annonse fra Eliteserien: