Bjørdal forlenger!

Midtbanekrigeren har signert ny kontrakt med Vålerenga.

Annonse:

Dagen før avreise til Marbella var Henrik Bjørdal på kontoret til Joacim Jonsson for å signere ny kontrakt med Vålerenga. Oksen fra Valderøya er kongeblå ut 2026, og det er både han og vi veldig godt fornøyd med.

- Jeg har blitt veldig glad i klubben i de årene jeg har vært her og føler vi har noe skikkelig spennende på gang. Det er selvfølgelig noe jeg har lyst til å være en del av, sier han og fortsetter: 

- Jeg håper Vålerenga-fansen får se den spilleren jeg virkelig er. En hardtarbeidende kriger som elsker å takle, elsker å løpe inn i motstanderen sin boks og forhåpentligvis score en del mål. 

26-åringen har blitt flytta fra høyre til venstre indreløper i vinter, og det er noe som har gitt umiddelbar suksess. To scoringer mot Sarpsborg 08 og (i følge Joacim Jonsson) en av Bjørdals beste kamper i kongeblått mot AGF Aarhus. 

- Vi satser på å få enda litt mer ut av meg på venstre. Det er en side jeg trives veldig godt på, og det føler jeg at jeg har fått vist i de to første treningskampene. Jeg skal prøve å skape gode relasjoner med de andre på venstresida, og bli enda farligere enn tidligere, avslutter han. 

Se også: Dicko Eng ut 2027!

Vi gleder oss til å se Henrik i kongeblått i årene som kommer!

Annonse fra Eliteserien: