Dicko Eng ut 2026!

Vålerengas stortalent feirer 18-årsdagen med ny langtidskontrakt i kongeblått.

Annonse:

Jacob Dicko Eng har fått sitt store gjennombrudd i Eliteserien denne sesongen, og sin egen 18-årsdag feirer han med å sette signaturen på kontrakten som binder han til Vålerenga ut 2026. 

- Jeg er ganske happy! Å signere ny kontrakt med Vålerenga er noe av det beste som kunne skjedd på 18-årsdagen, sier hovedpersonen. 

Sportssjef Joacim Jonsson har smilt fra øre til øre hele formiddagen og er svært fornøyd med at unggutten forlenger. 

- Jeg er faktisk litt usikker på om det er vi som gir Jacob en bursdagsgave eller han som gir oss en gave, sier han og fortsetter: 

- Jacob har hatt en veldig god utvikling det siste året, og virkelig levert varene når han har fått muligheten. Dette er en spiller vi har enormt tro på, og selv om vi har signert han ut 2026, så er vel sjansen for at han blir solgt før den tid rimelig stor, sier svensken. 

Dicko Eng har vært på banen i Eliteserien 14 ganger denne sesongen og scora to mål. Den første kampen han starta var i borteseieren mot Viking, og siden har høyrekanten vært hans. 

- Selv om det har gått fort i det siste har jeg fått tid til å bygge meg opp her i Vålerenga. Fagermo har vist at han har tillit til meg, og jeg jobber steinhardt for å bli bedre hver eneste dag. Jeg håper at utviklingen fortsetter de neste årene, og at jeg kan være med å vinne noe her, avslutter han. 

Se video her: 


Annonse fra Obos-ligaen: