- Dette vil bidra til å øke kompetansen vår

Vålerenga har signert sin åttende samarbeidsklubb. Hauketo er med på laget!

Vålerenga har i dag gleden av å presentere Hauketo IF Fotball som sin åttende samarbeidsklubb. Breddeklubben holder til i bydel søndre Nordstrand og har rundt 380 aktive fotballspillere.

Klubbens styremedlem, Andreas Høydahl Sørli ser frem til samarbeidet med Vålerenga og håper det kan bidra til å styrke kompetansen på trenersiden i Hauketo. 

Annonse:

- Hauketo IF Fotball er en breddeklubb som drives på dugnad. Et samarbeid med Vålerenga vil hjelpe klubben med å øke kompetansen på trenersiden, og på sikt ser vi på en slik avtale som et hjelpemiddel til å utvikle klubben videre og fyller kompetanse klubben mangler idag, sier Høydahl Sørli. 

Og det er nettopp det Vålerenga ønsker å bidra til. Gjennom skreddersydde klubbesøk skal vi legge til rette for økt utvikling både hos spillere og trenere. 

- Samarbeidsklubb nummer åtte er på plass, og vi er naturligvis veldig glade for at Hauketo blir med på laget. De har vist stor interesse for å bli samarbeidsklubb med oss, og vi har allerede kommet langt i planleggingen av et skreddersydd klubbesøk på Hauketo, sier trenerutvikler i Vålerenga Fotball Elite, Roy Arne Berg og legger til: 

- De var tidlig ute og informerte oss om hvilke ønsker og behov de hadde for sitt klubbesøket, og vi gleder oss til å komme på besøk til dem i løpet av våren, avslutter Berg. 

Velkommen til oss, Hauketo! 

Fakta

  • Hauketo IF ble stiftet 27.10.1927

  • Klubben har ca 380 aktive medlemmer i fotballgruppa og mellom 12 og 14 lag

  • A-laget spiller i 6. divisjon i 2018

  • Kontaktperson i samarbeidet: Eirik Tollan Sørensen

Annonse fra Eliteserien: