Keepertreneren forlenger med utviklingsavdelingen

Møt Kamil Rylka, keepertrener.

Annonse:

I serien vår om trenere som forlenger sine avtaler med utviklingsavdelingen har vi kommet frem til den nesten to meter høye Kamil.

U-avdelingens keepertrener Kamil Rylka forlenger avtalen med Vålerenga. I tillegg til ansvaret som fagansvarlig keepertrener 12-19 år, vil Kamil også fortsette på Valle Hovin VGS.

Gjør en god jobb

- Kamil har gjort en meget god jobb med vår keepergruppe. I tillegg har han skapt en god kultur mellom keeperene i klubben. Vi har flere spennende keepere som har hatt god utvikling de siste årene og det skal Kamil ha en stor del av æren for. Med denne ansettelsen beholder vi kontinuteten og kan bygge videre utvikling, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren.

Kamil ser frem til fortsettelsen.

- Jeg ser frem til å fortsette med de keeperne jeg har hatt mulighet til å jobbe med lenge allerede. Dette er en fantastisk gjeng som fortjener best mulig oppfølging. Jeg skal jobbe videre med å forsterke den gode keeperkulturen som vil være viktig for VIF i de kommende årene, fra de minste opp til de største. Samtidig ser jeg frem til å lære mest mulig fra de flinke trenerne på lagene som kan være avgjørende mens jeg tar UEFA A kurs som trener neste år.

Om Kamil Rylka

Kamil Rylka ble født i 1986 i Polen, og var en del av klubben Stomil Olsztyn frem til han var 18 år. Senere ble det tre år i Legia Warszawa samt mange år på lån i lavere divisjoner. Han flyttet til Norge i 2012.
Han spiller fortsatt for moro skyld og for å kunne mer om spillet i 3 div. Han har over 10-års erfaring som keepertrener.

UEFA B lisens som trener og keepertrener.
Pågående lisensiering til UEFA A trener i 2019/2020.

 

Annonse fra Eliteserien: