Vilhjalmsson scoret i seier mot Sandefjord

VÅLERENGA-SANDEFJORD 1-0: Vilhjalmsson tok instruksjon fra Fagermo, og scoret et tidlig mål mot Sandefjord!

Vålerenga mønstret et godt lag mot Sandefjord. Kampen startet med Jonatan Tollås Nation som kaptein. Tollås har ikke spilt for Vålerenga siden juni, og det var et meget gledelig gjensyn med vår midtstopperbauta i den kongeblå drakten!

Vålerengas startellever mot Sandefjord, med Tollås som kaptein.

Tidlig ledelse

Så til kampen: Etter åtte minutter fant Aron Dønnum indreløper Magnus Lekven, som satte fint opp vår islandske spiss Matthias Vilhjalmsson. Alene med keeper gjorde han ingen feil, og dermed tok Vålerenga en tidlig ledelse!

Vålerenga hadde flere andre muligheter i omgangen, blant annet ved en god Bård Finne. Størst var muligheten rett før pause, da et godt skudd ble avverget av keeper.

Flere mål ble det imidlertid ikke i omgangen, og Vålerenga ledet dermed 1-0.

Planlagt bytte

I pausen gjennomførte Fagermo et planlagt bytte, da Tollås gikk ut og Ivan Näsberg kom inn. Johan Lædre Bjørdal overtok kapteinsbindet.

Omgangen forløp med flere fine muligheter, blant annet ved Aron Dønnum, Osame Sahraoui og Magnus Lekven.

Etter drøyt 60 minutter måtte dessverre Osame gå ut med en skade, og Fredrik Holmè kom inn. Han overtok spissplassen, mens Vilhjalmsson trakk ned i indreløperrollen.

Muligheter mot slutten

Sandefjord hadde også sine muligheter i kampen. Etter 74 minutter var det et farlig skudd som gikk rett utenfor, i en ellers rolig periode i kampen.

Etter 80 minutter kom et meget godt frisparkforsøk fra Vålerenga. Bård Finne slo et godt innlegg, og Lædre Bjørdal stupte frem og headet ballen rett utenfor målet.

Junior Brede Pedersen kom inn de siste minuttene for Aron Dønnum, som det ikke skjedde så mye annet i - og kampen endte dermed med seier 1-0 til Vålerenga.

Nå drar Vålerenga tilbake til Oslo, og gjør resten av forberedelsene til seriestarten mot Molde lørdag 4. april hjemme på Intility Arena.