Billettinformasjon til Elverum-kampen

Her finner du alt du trenger å vite foran cupkampen mot Elverum torsdag.

Annonse:

OBOS-ligalaget Elverum er Vålerengas motstander i den 4. runden i NM på Ullevaal Stadion torsdag 10. august klokka 18.30. 

Alle med sesongkort på Ullevaal (Vallekort gjelder ikke) kommer gratis inn med sitt sesongkort. Sesongkortet er gyldig på alle innganger/tribuner, uavhengig av hvor du har sesongkort fra før. 

Samtlige plasser på denne kampen er unummererte. Har du derfor sesongkort med fast sete, gjelder ikke dette på torsdag.

Har du ikke sesongkort må du kjøpe billetter i Sjappa, på Ticketmaster eller i billettlukene på stadion på kampdag. 

Kun Telenor og Bendit åpnes

På denne kampen vil kun Bendit nedre/midtre (Supportertribunen) og Telenor-tribunen (Hovedtribunen) være åpen. Billettprisene er 200 kroner for voksne og 100 kroner for barn (5-18 år). 100 kroner er også prisen for student og honnør. Billettprisene er lik for begge tribuner.  

I Bendit er det inngang 4 og 6 som gjelder, mens det er inngang 3 på Telenor for Vålerenga-supportere. Sesongkort vil fungere på begge disse inngangene uansett hvor på stadion du har sesongkort. 

Informasjon til rullestolbrukere

Vi åpner handikapfeltet på Oddsen-tribunen (Vestbredden) denne kampen, men resten av tribunen er stengt. Det betyr at det ikke finnes toalett- og kioskfasiliteter. Dersom det ønskes er eneste plassering på bakkenivå i Bendit-svingen. Billettprisen begge plasser er 100 kroner for rullestolbrukeren, mens ledsager med ledsagerbevis kommer gratis inn. 

Elverum-supportere

Dere får et eget felt på Telenor-tribunen (Hovedtribunen) og bruker inngang 17. Billettprisene er de sammen som nevnt over. 

Husk Fanzone fra klokka 17.00 der det blir lett underholdning for supportere fra begge lag.

Vi håper så mange som kommer for å støtte Vålerenga på vei til cupfinalen! 

Annonse fra Obos-ligaen: