- Vi må være den beste utgaven av oss selv

Deila har tatt ut troppen til søndagens kamp mot Sarpsborg 08, og er klar på hva som blir viktig mot Bakkes menn.


Det gjenstår tre kamper av årets sesong, og søndag spiller vi for nest siste gang på Intility Arena i 2018. 

Annonse:

Etter to tøffe nederlag har det blitt jobba godt i teamet den siste uka, og Deila tror vi får se en skjerpa spillergruppe mot særpingene.

- Det har vært en fin uke. Vi har hatt en lang og god prosess rundt det som skjedde på lørdag, og fått jobba godt inn mot kampen som kommer på søndag. Den blir både viktig og morsom for oss, sa sjefen i ENGA Live-sendinga fredag formiddag. 

Kampen sparkes i gang klokka 18.00, og status før oppgjøret er Vålerenga på 37 poeng og Sarpsborg 08 på 36. Geir Bakkes menn har spilt to kamper på Intility Arena tidligere, og vunnet begge. Nå har Deila planen klar for hvordan poengene skal bli igjen i hovedstaden denne gang. 

- Vi må være den beste utgaven av oss selv. Forsvare oss godt, være tette og gode på 2. baller. Og ikke minst - være best på det som skjer i begge boksene både på dødball og ved innlegg. 

Vi ses på Intility Arena klokka 18.00!

Vålerengas tropp

  • Keepere: Adam Larsen Kwarasey, Kristoffer Klaesson

  • Forsvarsspillere: Amin Nouri, Ivan Näsberg, Jonatan Tollås Nation, Felipe Carvalho, Sam Adekugbe, Leo Cornic

  • Midtbanespillere: Magnus Lekven, Felix Horn Myhre, Mohammed Abu, Samuel Kari Fridjonsson, Erik Israelsson, Magnus Retsius Grødem, Daniel Fredheim Holm, Abdisalam Ibrahim, Sakarias Opsahl

  • Angrepsspillere: Sam Johnson, Chidera Ejuke, Bård Finne


Annonse fra Obos-ligaen: