Vålerenga 2 tapte for Bryne

Jærbuene vant til slutt 5-2 på Intility Arena mandag kveld.

Det ble en fryktelig langhelg for Vålerenga 2 da samtlige tre lag bak de på tabellen vant sine kamper i helgen, mens det ble hele 2-5 hjemme for Bryne mandag. Dermed ligger laget nest sist på tabellen.

Horribel start

Det tok bare 21 sekunder (!) før bortelaget tok ledelsen, og selv om Sander Werni utlignet etter et kvarter, scora Bryne tre ganger til før pause, og ledet dermed 4-1.

Kampen var i realiteten over, men fikk litt liv i seg da Ulrik Mathisen scora kampens fineste mål med et langskudd noen minutter i andreomgangen. Vålerenga dominerte banespillet i omgangen, hadde et par store sjanser til å redusere nok en gang, men to minutter før slutt scora Bryne sitt femte og kampen var definitivt over.

– Utviklingsarena

For Vålerenga-trener Gard Holme var det tungt å se laget tusle av banen etter kampen.

– Etter KFUM-kampen (endte 2-2 journ. anm.), fokuserte vi på å spille vårt spill gjennom å beholde ballen i laget og angripe mer. Men vi ble straffa knallhardt av et effekt Bryne-lag.

Vålerenga 2 stilte med tre spillere fra A-laget, Marcus Sandberg, Enar Jääger og Fitim Azemi, men yngstemann på laget var 16 år, og det ble en kamp mellom gutter og menn.

– Dette er en utviklingsarena for våre spillere, vi må ikke glemme det, og da møter man lag hvis spillere gjerne er en halvmeter høyere og veier 20 kilo mer. Men det er sånne lag man møter skal man ta steget helt til topps, konkluderte Holme etter kampen.

Kampfakta:

Vålerenga 2 - Bryne 2-5 (1-4)

Intility Arena, 248 tilskuere

Mål: 0-1 Omar Fonstad el Ghaouti (1), 1-1 Sander Werni (14), 1-2 Robert Undheim (18), 1-3 Bjarne Langeland (26), 1-4 Fonstad el Ghaout (36), 2-4 Ulrik Mathisen (53), 2-5 Vetle Myhre (88).

Vålerengas lag: Marcus Sandberg, Enar Jääger (Leo Cornic fra 46. min.), Jonas Levernes, Brage Skaret, Ulrik Mathisen, Kevin Ogudugu, Sakarias Opsahl, Osame Sahraoui (Oskar Aron Opsahl fra 73.), Nicolay Grimstad, Sander Werni, Fitim Azemi (Oliver Edvardsen fra 73.).

Toppbilde: Sander Werni scoret igjen. Foto: Kenneth Berger.