Uavgjort for rekrutta mot Skeid

Det ble 1-1 mot Skeid for Vålerenga 2 i tirsdagens kamp i Postnord-ligaen.

Bilal Elmi Njie berget ett poeng for Vålerenga 2 med sin utligning etter en halvtimes spill mot byrival Skeid i Vallhall. Vålerenga 2 er fortsatt under nedrykksstreken, men nå bare på målforskjell.

Skeid tok initiativet umiddelbart i kampen og fikk uttelling omtrent med én gang. Nok en gang måtte rekrutta se en ball gå i nettet i åpningsminuttene da David Tavakoli scoret etter en corner i det klokka akkurat hadde passert seks minutter.

Tom Nordlies mannskap fortsatte å dominere helt til det var tid for Njie-show: Han mistet ballen, vant den tilbake, fintet bort tre spillere og satte inn utligningen. Etter scoringa jevna det seg ut og 1-1 sto seg til pause.

Se høydepunktene øverst i saken.

Begge lagene hadde noen brukbare sjanser i andreomgang, men det ble ingen flere scoringer, og kampen endte med ett poeng til hvert av lagene.

Vålerenga ligger på 12. plass, tredje sist, etter 15 kamper á poeng med Brumunddal på trygg grunn, og tre poeng bak Nybergsund på plassen foran.