Uavgjort for rekruttlaget i nord

Det ble 1-1 mellom Norild og Vålerenga 2 tirsdag kveld.

Snøen omkrantset Vadsø Stadion da nyopprykkede Norild tok i mot Vålerenga 2 i Norsk Tipping-ligaens avdeling 2 tirsdag. Hjemmelaget kom fra 1-6-tap borte for Mjøndalen 2, mens Vålerengas rekrutter slo Follo hele 8-2 i serieåpninga sist uke.

Selv om Vålerenga dominerte fullstendig i første omgang sto det "bare" 1-0 ved pause takket være et mål av Sander Werni. Norild scoret på sin første sjanse i kampen etter en time og dermed endte det 1-1.

Vålerenga stilte med en debutant i mål, Magnus Sjøeng, mens eldstemann på laget var 19 år gamle Sakarias Opsahl.

Flere av spillerne som var med nordover spiller for G19-laget som skal møte Årvoll i første runde i NM på Intility Arena førstkommende torsdag klokka 19.00. Neste kamp for rekrutta er førstkommende lørdag når Lokomotiv Oslo gjester Valle.

Kampfakta:

Norild - Vålerenga 2 1-1 (0-1)

Vadsø Stadion, 180 tilskuere.
Norsk Tipping-ligaen avd 2

Mål: 0-1 Sander Werni (14), 1-1 Tom Kristian Stavseth (62).

Toppfoto: Sander Werni scoret sitt tredje mål for sesongen mot Norild. Arkivfoto: Kenneth Berger.