Uavgjort for Klaesson i EM

Norge spilte 1-1 mot Irland i den første kampen i U19-EM mandag.

Norge tok ledelsen etter bare åtte minutter gjennom Rosenborg-spissen Erik Botheim, men ti minutter før slutt utlignet irene. 1-1 sto seg i den første kampen i U19-EM som spilles i den armenske hovedstaden Jerevan

Vålerengas Kristoffer Klaesson voktet buret med flagget på brystet. I en relativt sjansefattig kamp vartet han opp med en strålende redning noen minutter ut i den andre omgangen, men måtte se en ball gå forbi seg etter drøye 80 minutter.

Et irsk innlegg ble svakt klarert av det norske forsvaret, og Manchester City-spilleren Joe Hodge fyrte av en kanon fra 20 meter – utagbar for Klaesson.

Kristoffer Klaesson Norge Irland EM_nff
Kristoffer Klaesson i aksjon for Norge mot Irland i U19-EM. Foto: Sputnik/Asatur Yesayants

Det var irenes andre sjanse i kampen. Norge på sin side kjørte på etter utligningen, men maktet ikke å sette ballen i nettmaskene.

Norges neste kamp er mot Tsjekkia på torsdag klokka 16.45, mens den siste kampen i gruppa spilles mot Frankrike søndag klokka 19.00. Begge kampene vises direkte på NRK TV og nrk.no.

Toppfoto: Sputnik/Asatur Yesayants