" "

Syv Vålerenga-gutter på talentleir

Ingen norske klubber har flere representanter enn Vålerenga på årets andre talentleir.

24. - 27. mars gjennomføres årets andre talentleier i Sarpsborg, og fra Vålerenga er hele syv spillere i alderen 14-15 år tatt ut. Det gjør klubbens utviklingsleder, Thomas Hasselgren stolt. 

- For de yngste 14-åringene våre er dette deres første samling med NFF, mens det for de eldste 15-åringene blir det deres fjerde. Etter samlingen i Sarpsborg vil det bli tatt ut en tropp til de første landskampene, og selv om det fortsatt er et stykke dit er vi veldig glad for at spillerne våre er representert, sier Hasselgren og legger til:

- Det å bli tatt ut på denne talentleiren skal først å fremst ses på som en gulrot, og for de som ikke kom med skal det være en motivasjon for å jobbe enda hardere frem mot neste uttak. De som representerer Vålerenga på denne samlingen har ulik bakgrunn. Noen har vært i klubben lenge, mens andre har kommet til i senere alder. Uansett skal alle som har vært involvert i deres utvikling være stolt av dette uttaket, avslutter Hasselgren.

Inspirasjon og referanser

Fagansvarlig for landslagsskolen Håkon Grøttland sier til fotball.no at dette er et forberedende tiltak til det som blir de første offisielle landskampene for det yngste kullet, og at det samtidig skal gi økt motivasjon til å jobbe hardt i hverdagen. 

- 2004-gutta opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til. Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen, sier Grøttland. 

Annonse:

Disse Vålerenga-gutta er klare for Equinor Talentleir

G15 Landslag
Magnus Bech Riisnæs

G15 Skygge
Sheeraam Sritharan
Mikkel Knudsen
Morten Vang Stakkeng
Storm Strand-Kolbjørnsen
Oliver Braude

G14
Fredrik Hildrum

Hele uttaket finner du her

Vi ønsker alle sammen lykke til på samling!

Annonse fra Eliteserien: