- Støtten betydde veldig mye sist

Ronny Deila skrøyt av Ullevaal-publikummet etter forrige hjemmekamp og håper på samme støtte når Vålerenga får besøk av Sandefjord Fotball søndag kl. 18.00.


Vålerenga fikk seg en, som Ronny Deila ville sagt, på trynet i sluttminuttene mot Haugesund sist. Det vil hovedtreneren bruke for alt det er verdt i søndagens kamp mot Sandefjord Fotball. 

- Vi scorer tre mål på bortebane og kommer tilbake, og så må vi kjenne på den vonde følelsen det var å få den i trynet på slutten og bruke det som noe positivt inn mot Sandefjord i morgen, sier Deila. 

Annonse:

Vålerenga har akkurat gjennomført ukas siste treningsøkt på ei strøken Ullevaal-matte, og blant spillerne var det to erfarne karer i fint driv. Både Moa og Grindheim trente for fullt med laget. 

- Moa er mest sannsynlig klar og Christian har også en mulighet. Vi tar ikke avgjørelsen før i morgen, men det er veldig positivt. I tillegg nærmer det seg for Magnus Lekven, og alle disse tre vil trene for fullt i neste uke, og kanskje være delaktig allerede i morgen. 

Deila skrøyt av Ullevaal-publikummet etter seriepremieren og håper på samme støtte søndag kl. 18.00. 

- Det var en flott stemning på stadion, så all honnør til de som var her. Jeg håper de kommer tilbake og gjerne tar med seg en nabo eller en venn, slik at vi får en god opplevelse igjen på søndag. 

Billetter til kampen kjøper du her

Annonse fra Obos-ligaen: