Siste hjemmekamp og mye står på spill

Vålerenga 2 kjemper mot nedrykk, KFUM Oslo om opprykk. På lørdag blir det et høydramatisk byderby på Intility Arena.

Rekruttlaget ligger ett poeng over nedrykksstreken, mens KFUM Oslo ligger to poeng bak kvalikplassen som kan gi spill i OBOS-ligaen neste sesong. Lørdag klokka 15.00 vil det smelle på Intility Arena!

Målfest?

Vålerenga 2 har scora nest flest mål i PostNord-ligaens avdeling 2, kun slått av serievinner Skeid. Totalt har det blitt scora utrolige 103 mål i Vålerengas 24 kamper denne sesongen som gir et snitt på 4,3 mål per kamp! Da lagene møttes på Ekeberg i juli endte kampen med fire mål, to til hvert av lagene.

Vålerenga 2 har én seier, ett tap og tre uavgjorte på sine fem siste kamper, mens KFUM har tre seire og to uavgjorte på sine. 

Det er med andre ord mye som står på spill for rekruttlaget søndag, og vi håper så mange som mulig tar turen til Initlity Arena lørdag klokka 15! 

Billetter

Til denne kampen er det kun billettluke 1 på Intility-tribunen (hovedtribunen) som er åpen for både hjemme- og bortelag, samt presse. Du finner inngangen mellom Supportertribunen og Intility-tribunen, rett forbi storskjermen som er vendt ut mot torget.

Kiosken er åpen, og dørene åpnes som vanlig én time før kampstart, det vil si klokka 14.00.

Billettpriser

Alle med sesongkort for A-laget i Eliteserien: GRATIS
Barn under 18 år: GRATIS
Voksne: 100 kroner

Du kan bruke både kontanter og debetkort (ikke kredittkort).

Kampen streames

Dersom du ikke har anledning til å se kampen på stadion, streamer Amedia kampen for sine aviser. Vi vil likevel anbefale å bruke Vålerengas samarbeidspartner, Nettavisen, hvor du kan bli abonnement for kun 1 krone den første måneden.

Se kampoversikten, og fremtidige kamper, live (og i opptak) på Nettavisen NA+.

Vel møtt på kamp!

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: