" "

Simen Juklerød solgt til Royal Antwerp F.C

Kantspilleren er klar for spill i den belgiske toppdivisjonen.

Vålerenga og Royal Antwerp F.C er enige om en overgang for Simen Kristiansen Juklerød. 

Kantspilleren besto den medisinske testen i Belgia tirsdag formiddag, og har signert en toårsavtale med mulighet for ett år til. 

Juklerød hadde ett og et halvt år igjen av kontrakten med Vålerenga, men sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen er glad for at 24-åringen nå får prøve seg i utlandet. 

Juklerøds 3-0-scoring mot Haugesund i 2017 ble kåret til årets mål av våre supportere. Her jubler han sammen med Abdisalam Ibrahim (Foto: Sjur Stølen / Digitalsport)
Juklerøds 3-0-scoring mot Haugesund i 2017 ble kåret til årets mål av våre supportere. Her jubler han sammen med Abdisalam Ibrahim (Foto: Sjur Stølen / Digitalsport)

- Det er ikke lenge siden både Sander og Ghayas dro, og nå er vi stolte av å ha utviklet nok en lokal spiller som får muligheten i utlandet. Det tyder på at det jobbes godt også i klubbene rundt oss. I dette tilfellet Bærum, sier Ingebrigtsen og legger til: 

- Vi ønsker Simen masse lykke til med det nye eventyret, og gleder oss til å følge med på utviklingen hans i Belgia. 

Ser frem til nye utfordringer

Juklerød kom til Vålerenga fra Bærum før 2016-sesongen, og rakk å spille 63 kamper og score ni mål i den kongeblå drakta. Nå går altså turen videre til Belgia og spill i Jupiler Pro League, og 24-åringen gleder seg til nye utfordringer. 

- Forventningene mine til Royal Antwerp er positive. Jeg ble tatt godt imot i dag. Det er litt skummelt å dra til et nytt land helt alene, men når muligheten kom opp kunne jeg ikke si nei. Jeg har hatt 2,5 fine år i Vålerenga, og vil takke alle som har hjulpet meg til å bli en bedre spiller, sier Juklerød. 

Royal Antwerp F.C har vunnet serien fire ganger, og klubbens siste trofé kom i 1992 da de vant den belgiske cupen. Forrige sesong havna laget på 8. plass med 41 poeng (Club Brugge vant med 67), mens Sander Berges Genk havna på 5. plass med 44 poeng. 

Sesongen 2018/19 sparkes igang borte mot Charleroi 29. juli klokka 18.00, og allerede da kan Juklerød få sin debut for de røde og hvite. 

Vi ønsker Simen lykke til i Belgia! 

Er du stødig i nederlandsk, kan du besøke hjemmesiden til Antwerpen her

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: