Selvsikker Vålerenga-trener før cupfinalen

Hovedtrener Kjell Gustad er svært optimistisk få dager før sesongens store høydepunkt.

Annonse:

Lørdag 18. november nærmer seg med stormskritt og Vålerengas cupfinaleforberedelser har for lengst starta. Sangen er spilt inn, treningene er spissa og hele troppen er skadefri. Det er ikke rart trener Kjell Gustad er positiv. 

- Vi er definitivt i rute. Jentene er full av energi og klare for cupfinalen på lørdag, sier Gustad. 

VIF-TV treffer han på Intility Arena tidlig tirsdag ettermiddag. Han og assistenttrener Caroline Knutsen hadde akkurat inntatt en lunsj på ØST og planlagt økta senere på dagen. Med en fullverdig tropp og en sulten spillergruppe har de et luksusproblem før lørdagens finale. 

- Elleveren er ikke tatt ut enda, og så åpent som det er nå har det ikke vært tidligere i sesongen. Veldig mange viser seg frem på trening, og når det er snakk om en cupfinale er selvfølgelig alle skadefri og "fit for fight", sier han med et smil. 

Avaldsnes er siste hinder på veien til Haralds pokal, et lag som har ligget i toppen hele sesongen og som stakk av med sølvet i årets Toppserie. Gustad vet det er et godt lag som står på motsatt halvdel, men føler seg veldig selvsikker før lørdagens oppgjør. 

- Vi kommer til å vinne kampen, og vi kommer til å vinne med god margin, avslutter han. 

Se intervjuet i vinduet under:  


Annonse fra Eliteserien: