Rekruttene tapte i Alta

Serietoeren ble for tøff i Finnmarkshallen.

Videoen er ikke tilgjengelig.

Vålerenga 2 reiste til Alta med en svært ung tropp og fikk det tøft mot en av avdelingens opprykkskanditater mandag kveld.

I likhet med A-laget, har også Vålerenga 2 hatt for vane å slippe inn mål tidlig i kampene, noe som også var tilfelle i den 18. serierunden. Allerede 7 minutter ut i oppgjøret tok hjemmelaget ledelsen ved Eirik Lund Holm.

1-0 sto seg til pause, men det var vertene som var det førende laget også etter hvilen. Magnus Nicolaisen dobla etter 51 minutter, og da Alta ble tildelt straffe på overtid var samme mann på plass igjen og sikra 3-0 til de gule og blå.

Etter tre kamper på rad uten tap ble det for tøft for et ungt Vålerenga-lag i Finnmarkshallen, som for øyeblikket ligger på 11. plass i PostNord-ligaen avdeling 1.

Neste kamp spilles mandag 4. september hjemme mot Nybergsund IL/Trysil kl. 19.00.

Alta - Vålerengas 2. lag 3-0 (1-0)