Rekrutta vant i målfest

Vålerenga 2 slo Vard Haugesund 5-3 i Postnord-ligaen mandag. Se seiersropet her!

Begge lagene lå under nedrykksstreken før dagens kamp på Intility Arena, men med seieren til rekruttlaget, klatret de over streken med sine 11 poeng – ett poeng foran Brattvåg under streken.

Pangstart

Kampuret hadde ikke engang vist tre minutter da Vålerenga tok ledelsen gjennom Ulrik Mathisen.  Vard utlignet etter 22 minutter, men Simen Juklerød sendte Vålerenga 2 tilbake i ledelsen med et skudd som var limt opp i krysset.

Pasningen fikk han av Christian Borchgrevink som skulle bli dagens mann for Vålerenga.

Hat-trick

Først økte han Vålerengas ledelse til 3-1 rett før pause før han etter et drøyt minutt etter hvilen scoret sitt andre for dagen. Begge målene ble assistert av Juklerød.

Etter 76 minutter reduserte Vard, men fire minutter før slutt var Borchgrevink på farta igjen og scoret sitt tredje og Vålerengas femte mål. På overtid reduserte Vard nok en gang så sluttresultatet endte til slutt 5-3.

Saken fortsetter under videoen.

Godt fornøyd

Vålerenga 2-trener Gard Holme var naturligvis fornøyd med seieren.

– Vi skapte veldig mange sjanser og scoret fem mål mot et lag som ikke var noe dårligere enn det vi har avgitt poeng mot tidligere denne sesongen. Spesielt høyrekanten, med Juklerød og Borchgrevink, var veldig, veldig bra. Defensivt har vi noe å gå på, og det er unødvendig å slippe inn tre mål i denne kampen, oppsummerte han etter kampen.

Etter å ha utlignet på overtid borte mot Stjørdals-Blink i forrige serierunde, tok Vålerenga sin første seier på ni kamper etter å ha vunnet de to første. Samhandling er nøkkelen, mener Holme.

– Dette er tredje kamp på rad hvor vi stiller omtrent med det samme mannskapet, og man ser relasjonene sitter mye bedre nå enn tidligere. Som trener må man se bak resultatet, og det var mye positivt å ta med seg herfra, avsluttet Holme som nå har nesten fire uker til neste kamp.

Se bilder fra kampen i galleriet under:

Kampfakta:

Vålerenga - Vard Haugesund

Intility Arena, 86 tilskuere.

Mål: 1-0 Ulrik Mathisen (3), 1-1 Andreas Ulland Andersen (22), 2-1 Simen Juklerød (24), 3-1 Christian Dahle Borchgrevink (39), 4-1 Borchgrevink (47), 4-2 Mats Kvalvågnes (76), 5-2 Borchgrevink (86), 5-3 Mikael Hindal (90).

Vålerengas lag: Kristoffer Klaesson, Christian Borchgrevink, Ivan Näsberg, Jonas Levernes, Nicolay Grimstad (Oskar Aron Opsahl fra 62. min.), Ulrik Mathisen, Sakarias Opsahl, Felix Horn Myhre, Simen Juklerød (Kevin Ogudugu fra 74.), Chidera Ejuke (Sander Werni fra 62.), Peter Godly Michael.

Toppbilde: Christian Borchgrevink ble dagens helt da Vålerenga 2 slo Vard Haugesund 5-3. Foto: Kenneth Berge/vif-fotball.no.