Praktisk info før kampen mellom Vålerenga og Lillestrøm

24. juni er det duka for derbylørdag på Ullevaal Stadion når Vålerenga får besøk av Lillestrøm kl. 18.00.

I forbindelse med Eliteseriekampen mellom Vålerenga Fotball og Lillestrøm SK, lørdag 24. juni kl. 18.00 på Ullevaal Stadion finner du her praktisk informasjon som er verdt å lese før ankomst arenaen. 

Billetter

LSK selger billetter via egne kanaler. De resterende billettene blir solgt på Ullevaal, på hjørnet ved Egon. Grunnet begrensede plasser på bortefeltet anbefaler vi alle å kjøpe billettene på forhånd før avreise til Oslo.

Vær tidlig ute! Portene åpner 1,5 time før kampstart. For å unngå lange køer kommer vi med en sterk oppfordring om å ikke møte opp i siste liten. Vi kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart. 

Segregering

Det vil være segregering utenfor stadion, både før, under og etter kampen. Vi inviterer til fotballfest og vi legger opp til at lagenes fans ikke skal krysses fysisk. Med bakgrunn i segregeringen vil det ikke være mulig å bevege seg rundt stadion utvendig, og vi ber alle om å planlegge sin ankomst ut ifra dette.

Annonse:

Vålerenga-supportere har tilgang til arenaen fra Ullevaal Stadion T-banestasjon, og blir henvist rundt via Dolly Dimple’s/Burger King.

For de som kommer via P huset under Bergbanen, gis tilgang via Gågaten til Vestbredden og Bendit. Securitas bidrar til gode rutiner for innslipp med gjerder og sluser. Det blir gjerder ved T-bane slik at Vålerenga-supportere blir henvist rundt via Dolly Dimple’s/Burger King. 

Lillestrøm-supportere har ankomst via Tåsenlokket. Bortesupportere som reiser kollektivt må benytte Berg T-banestasjon. Bortesupportere som reiser med T-banen bes gå av på Berg stasjon og via Tåsenlokket inn mot Stadion. Bortesupportere som kommer via Ullevaal T-banestasjon vil risikere å bli sendt tilbake, og rundt via Tåsenlokket.

Vi oppfordrer Lillestrøm-supportere til å benytte Egon som vannhull, mens Vålerenga-fans kan innlosjere seg hos Dolly Dimple´s, Burger King og i Vålerengas egen Fanzone utenfor Idrettens Hus. Vi ber om forståelse for dette. 

Vi beklager dersom dette medfører at publikum må gå noen omveier utenfor stadion, men husk at vi gjør dette av hensyn til sikkerheten til alle besøkende.  Det vil være synlige vektere, frivillige og polititjenestemenn utenfor stadion - alle har til hensikt å bidra til en positiv og god atmosfære. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med en av disse.

Supportereffekter fra bortelag tillattes ikke på Vålerengas tribuner, som er Oddsen nedre (langside) og Bendit-svingen. Dette gjelder også på alle våre VIP-tribuner, hvor det er nulltoleranse for bortelagseffekter. 

Innganger

Bortesupportere: Har to innganger som går til samme tribune. Inngang 13 for familier og inngang 16 for supportere, Ultras etc.

Hjemmesupportere: Har tre innganger på Bendit-/Supportertribunen: 4, 6 og 8. På Oddsen Nedre/ Vålerengatribunen vil inngang 12 være stengt på denne kampen - inngang 10 B vil være åpen i tillegg til inngang 10.

Røykesluser

Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine medsupportere, og respektere røykeforbudet på tribunen. Det blir satt opp røykesluser i alle supporterinngangene i pausen, slik at man kan gå ut for å røyke uten å måtte forlate stadion. Slusene er kun åpne i pausa.

Bussparkering

Busser med bortesupportere kjører inn fra Tåsen-lokket, har drop-off ved inngang 16, og vil stå parkert utenfor Thon-hotellet etter kamp.

Vålerengas busser skal ha drop-off i Sognsveien, eventuelt Ringveien og deretter parkere på Sogn Arena, rett ved Bertel O. Steen. Det vil arrangeres transport for sjåfører i en minibuss, som vil parkere på anvist sted, og det vil være vakthold ved begge bussparkeringene.

(Saken fortsetter under bildet)

Rigging av TIFO

Bortesupportere har fått tilgang til å rigge TIFO på stadion fra klokka 14.00. Oppmøte skjer ved avtalt inngang. Vær forberedt på gjennomgang av utstyr og visitasjon. Tifogruppene må være ute av stadion senest klokka 15.30.

Enga TIFO som skal rigge TIFO på Bendit kan møte ved inngang 8 fra klokka 14.00. Vær forberedt på gjennomgang av utstyr og visitasjon.

Minner om at personer som er maskert vil bli bortvist fra området i henhold til norsk lov og stadionreglement.

Se for øvrig gjeldende stadionreglement og sanksjonsreglement

Vi vil også få minne om at vi denne dagen har en markering for «Trygge rammer». 

Velkommen!

Annonse fra Eliteserien: