Praktisk info før derbyet

Vålerenga møter LSK på Intility Arena lørdag 26. mai kl. 17.00.

Det nærmer seg historiens første kamp mellom Vålerenga og LSK på Intility Arena. Klubbene og NFF har sammen beslutta å flytte kampen fra 18.00 til 17.00, men den praktiske informasjonen er fortsatt den samme. 

Billetter

Billetter selges i Sjappa og på Ticketmaster

For LSK selges billettene via egne kanaler. Resterende billetter blir solgt på stadion i billettluken ved inngang 6. Grunnet begrensede plasser på bortefeltet anbefaler vi alle å kjøpe billettene på forhånd før avreise til Oslo.

Vær tidlig ute! Portene åpner 1,5 time før kampstart. For å unngå køer kommer vi med en sterk oppfordring om å ikke møte opp i siste liten. Vi kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart. (Og gjør du det så ikke klag over kø)

Segregering

Det vil være segregering utenfor stadion, både før, under og etter kampen. Vi inviterer til fotballfest og vi legger opp til at lagenes fans ikke skal krysses fysisk. Med bakgrunn i segregeringen vil det ikke være mulig å bevege seg rundt stadion utvendig, og vi ber alle om å planlegge sin ankomst ut ifra dette.

Vålerenga-supportere har tilgang til arenaen fra Helsfyr/Innspurten.

Annonse:

Lillestrøm-supportere har ankomst via Dronning Margrethesvei. Vi oppfordrer bortesupportere til å reise med oppsatte busser, som laster av rett ved inngangen til bortefeltet. Bortesupportere som reiser med T-banen bes gå av på Hasle T-banestasjon og via turveien inn mot Nordsiden av stadion. Bortesupportere som kommer via Helsfyr T-banestasjon vil risikere å bli sendt tilbake for gange på rett vei, da Innspurten er forbeholdt hjemmelagets supportere.

Vi beklager dersom dette medfører at publikum må gå noen omveier utenfor stadion, men husk at vi gjør dette av hensyn til sikkerheten for alle våre besøkende.  Det vil være synlige vektere, frivillige og polititjenestemenn utenfor stadion, og alle har til hensikt å bidra til en positiv og god atmosfære. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med en av disse.

Supportereffekter fra bortelag tillates ikke på Vålerenga-tribunen og supportertribunen. Dette gjelder også på alle våre VIP-tribuner.

Innganger

  • Bortesupportere: Inngang 6.
  • Hjemmesupportere: Inngang 11, 12 og 14 på Supportertribunen, i tillegg til inngang 9 og 10 på Vålerenga-tribunen. 

Saken fortsetter under bildet. 

Røykesluser

Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine medsupportere, og respektere røykeforbudet på tribunen. Det blir satt opp røykesluse i alle supporterinngangene i pausen, slik at man kan gå ut for å røyke uten å måtte forlate stadion. Slusene er kun åpne i pausen.

Bussparkering

Busser med bortesupportere kjører inn fra Dronning Margrethesvei til Torg Nord, hvor vaktpersonell vil anvise sjåførene til riktig parkering. Det er svært begrensede parkeringsmuligheter for privatbiler, men det er anledning til å parkere utenfor Vallhall Arena mot P-avgift. Husk innkjøring via Dronning Margrethes vei (Ulven).

Vålerengas busser skal ha drop-off i rundkjøringen utenfor Fanzone, og deretter parkere langs Innspurten med front ut mot Grenseveien. Det vil være vakthold ved begge bussparkeringene.

Vi minner om at i henhold til Norsk lov og stadionreglement, vil personer som er maskert og ellers ikke forholder seg til stadionreglementet bli bortvist fra området.

Se for øvrig gjeldende stadionreglement og sanksjonsreglement

Velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: