Overbevisende seier for Vålerenga 2

Rekruttene avgjorde kampen på de første 26 minuttene og slo Brumunddal 3-1 i mandagens PostNord-ligaoppgjør.

Vålerenga 2 og Brumunddal avslutta den 22. serierunden i PostNord-ligaen avdeling 1 mandag kveld, og rekruttene gjorde kort prosess på eget gress.

Drømmescoring av Stengel

Vertene hadde mye ball innledningsvis, og tok fortjent ledelsen da det var spilt 19 minutter. Kaptein for kvelden, Herman Stengel fyrte avgårde et frispark fra nesten 30 meter og kula dundra inn i det venstre krysset, utagbart for gjestenes sisteskanse.

Njie i lekehumør før pause

Tre minutter senere dobla Bilal Njie ledelsen for Vålerenga 2 på lekkert vis. Unggutten ble spilt igjennom av Abdisalam Ibrahim og alene med keeper chippa han ballen elegant inn i nettet.

Bilal Njie var god i mandagens rekruttkamp mot Brumunddal. Her fra en kamp tidligere i år (Foto: Kenneth Berger)

Like etter ble Oliver Valaker Edvardsen felt inne i gjestenes sekstenmeter, og kveldens dommer Robert Eggen pekte korrekt på ellevemetersmerket.

Fitim Azemi gjorde kort prosess og sendte keepern en vei og ballen den andre, og sørga for sitt første mål i den blå trøya og 3-0-ledelse etter 26 minutter. Flere mål ble det ikke i den første omgangen, og Vålerenga 2 gikk til pause med en solid og fortjent ledelse.

Jevnere etter hvilen

Med 3-0 halvveis og overkjøring de første 45 minuttene, roa det seg kraftig ned etter hvilen. Brumunddal kom mer med i kampen, dog uten å skape de største mulighetene, og skuddene som kom tok Marcus Sandberg seg av.

Straffescoringa minuttet før fulltid kunne ikke sisteskansen gjøre så mye med, men Brumunddalens redusering kom for sent, og rekruttgutta, med Stengel i spissen, kontrollerte andreomgang og tok en meget fortjent og viktig seier i mandagens oppgjør.

Laget ligger nå seks poeng over nedrykksstreken, og kun ett poeng bak Nybergsund IL Trysil på plassen foran på tabellen.

Neste kamp for Vålerenga 2 er borte mot Finnsnes mandag 2. oktober klokka 16.00.