Ny, stor partner har signert!

Nordens største elektronikkjede, Elkjøp kommer inn i partnernettverket til Vålerenga.

Annonse:

Fredag formiddag ble Vålerenga og Elkjøp enige om en samarbeidsavtale og partene gleder seg til å jobbe tett sammen i klubbens nettverk.

- Vålerenga er en klubb med et stort engasjement rundt seg, helt ny stadion og Norges beste supportere. I tillegg tar de et stort samfunnsansvar, både med jobbsjansen, Vålerenga mot Rasisme, og sitt inkluderingsprosjekt. Dette er verdier som også Elkjøp står inne for, og vi håper at vi i fremtiden også kanskje kan samarbeide rundt noen av disse temaene, sier administrerende direktør i Elkjøp Norge, Fredrik Tønnesen legger til: 

Vålerenga er en klubb med stort engasjement rundt seg, helt ny stadion og Norges beste supportere.

— Fredrik Tønnesen. administrerende direktør i Elkjøp Norge

- VIF fremstår som den mest seriøse og profesjonelle klubben for sponsorer, hvor det er lagt opp til gode muligheter for nettverksbygging og fremtidige partnerskap. Med Elkjøp Bedrift, som er et stort satsningsområde for oss i Elkjøp Norge, tror vi at samarbeidet med Vålerenga vil kunne åpne nye dører for oss.

Med en historisk åpningshelg på trappene er salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen glad for å kunne presentere Nordens største elektronikkjede som ny partner i klubben.

- For oss er et samarbeidet med Elkjøp viktig på flere plan, noe som også går som hånd i hanske med strategien til Elkjøp. Som bedrifter tenker vi veldig likt og vi skal utvikle oss sammen på områder som  nettverksbygging, B2B og samfunnsengasjement, sier Jensen og legger til: 

- Vi gleder oss stort til et fruktbart samarbeid med Nordens største elektronikkjeder og ønsker dem hjertelig velkommen til Vålerenga familien, avslutter salgssjefen.  

Elkjøp

  • Ble grunnlagt 16. mars 1962

  • Har hovedkontor i Lørenskog og driver salg av forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater gjennom 400 varehus i Norge, Sverige, Danmark, Finland og på Island, Grønland og Færøyene.

  • Eies av Dixon Stores Group Retail Norway AS som igjen er eid av DSG International.

  • Administrerende direktør: Jaan Ivar Semlitsch

  • Nettside: www.elkjop.no

På bildet fra venstre: Administrerende direktør i Elkjøp Norge, Fredrik Tønnesen, Salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen og leder B2B i Elkjøp, Vegard Reknes Bjerkvik.

Annonse fra Obos-ligaen: