- Nå blir det kaffetrakter i garderoben

Jonatan ble kåret til årets preseason-spiller, og her kan du høre hvorfor han skal bruke hele gavekortet fra Elkjøp på en kaffemaskin til garderoben.


Det måtte en straffesparkkonkurranse til for å avgjøre hvem som fikk tittelen årets spiller i preseason, og den som stakk av med seieren er forsvarssjef Jonatan Tollås Nation.

Midtstopperen vant hele 17 ulike konkurranser, og sier det er to ting som har vært avgjørende i vinter.

Annonse:

- Mentalitet på trening tror jeg har vært det viktigste, og så er det selvsagt deltakelse. Jeg har stort sett vært med på alt av treninger gjennom vinteren, og da har du en ok forutsetning for å stå igjen som den som har vunnet mest også, sier Tollås.

Med et gavekort på 3000 kroner fra vår kjære partner Elkjøp, er det ikke en ny vekkerklokke eller andre ting som kan komme han selv til gode som står øverst på proriteringslista. Det er det ny kaffetrakter til garderoben som gjør.

- Etter en todagers tur til Barcelona rakk jeg ikke treninga i går, og som betaling i tillegg til bot, så skal jeg bruke gavekortet fra Elkjøp på en kaffetrakter til gutta. Det har vært snakk om det en stund, og det er mange andre som trenger å kvikne til litt også, sier han med et smil.

Se intervjuet med Tollås øverst i saken.

Annonse fra Obos-ligaen: