Klaesson på plass i Armenia

Er med i Norges tropp i G19-EM.

Kristoffer Klaesson (18) er eneste representant fra Vålerenga i den norske troppen som for tiden er i den armenske hovedstaden Jerevan for å spille i G19-EM.

Debut

Unggutten fikk sin eliteseriedebut borte mot FK Haugesund (seier 4-1) og fulgte opp med smultring i hjemmedebuten mot Bodø/Glimt (seier 6-0).

– Det har vært noen morsomme uker. Det har vært mye spilletid og jeg har fått prøve meg i Eliteserien, så de har vært så bra de kan være. Jeg synes det har gått ganske bra. Over all forventning egentlig, sier Klaesson til fotball.no.

Saken fortsetter under bildet.

Kristoffer Klaesson Bodø Glimt 2_kb
Kristoffer Klaesson holdt nullen mot Bodø/Glimt. Foto: Kenneth Berger.

God sjanse

Opplevelsene fra de to kampene ønsker keeperen å ta med seg inn i EM.

– Det er jo gøy å få prøve seg på et høyere nivå da, så da er det bare å ta med seg den erfaringen man fikk der, med litt mer press og sånn, med inn hit. Så får vi håpe det går bra, sier han.

Norge er i gruppe med Irland, Tsjekkia og Frankrike hvor de to beste går videre til sluttspillet. Klaesson tror at Norge kommer til å bite godt fra seg i mesterskapet.

– Vi har vel ganske gode muligheter egentlig. Vi har et bra lag og spiller bra sammen. Vi får fortsette som i kvaliken og håpe på det beste, sier han til fotball.no.

Slik spilles Norges kamper:

Mandag 15. juli klokka 16.45: Norge - Irland (direkte på NRK1/NRK2 og nrk.no).

Torsdag 18. juli klokka 19.00: Norge - Tsjekkia (direkte på NRK1/NRK2 og nrk.no).

Søndag 21. juli klokka 19.00: Norge - Frankrike (direkte på NRK1/NRK2 og nrk.no).

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: