Kapteinen: - Unggutta lærer av dette

- Unggutta våre lærer masse av dette, sier dagens Vålerenga-kaptein. Hør hva Johan Lædre Bjørdal hadde å si etter kampen.

Annonse:

Vålerenga holdt Slavia Praha til 1-1 lenge, men det endte med tap 1-3 til slutt. Dag Solheim huket tak i Johan Lædre Bjørdal etter kampslutt.

- Det er mange dueller, men det er klart - sånn er det mot disse lagene her. De er tøffe og spiller mye på det. Det må vi lære av og stå i mot. Vi har masse unggutter på vei opp og fram, og de lærer masse av disse kampene her, sier Johan Lædre Bjørdal.

Midtstopperen var kaptein for dagen, og spilte i likhet med det fleste andre fra start en time - før det ble byttet mange.

- Jeg synes vi gjør en god kamp. Når det roer seg ned i hver omgang får vi spilt litt fotball. Vi ligger godt og er kompakte, og får noen overgangsmuligheter vi kunne scoret på. Men vi ser klart at det er et godt lag vi møter, sier kapteinen.

Se hele intervjuet med Johan Lædre Bjørdal her:


Video og bilder er levert etter et godt samarbeide med Atlantic Cup. Les mer om kampen på Atlantic Cups egne siderFoto/video: Kristian Eriksen, theatlanticcup.com

Annonse fra Obos-ligaen: