Her er gutta som reiser til Trondheim

Troppen til oppgjøret mot Rosenborg på Lerkendal søndag kveld er klar.

Annonse:

Søndag morgen setter Vålerenga-gutta seg på flyet til Trondheim og oppgjøret mot Rosenborg på Lerkendal stadion klokka 20.00.

Forrige gang laget gjesta trøndernes gressmatte i flomlyset, endte det med 2-1-seier og semifinaleplass i årets NM. Nå er det Eliteserien som står for tur, i det som er hovedkampen i runde 22.

Tilsvarende oppgjør på Ullevaal Stadion endte 1-1 etter at Milan Jevtovic og Herman Stengel scora i hver sin omgang. Se høydepunktene fra vårkampen i videoen under:


Tøft kampprogram

Rosenborg har hatt en tøff inngang til kveldens oppgjør, med 0-4 i bagasjen i Europaligaens første kamp mot det spanske storlaget Real Sociedad.

Vålerenga på sin side har fått lada godt opp etter stadionåpninga mot Sarpsborg 08, men mangler et par av de eldste gutta til kveldens oppgjør.

Skader

Mohammed Abdellaoue sliter med kneet som har holdt han mye på sidelinja de siste årene, mens Daniel Fredheim Holm fikk seg en smell forrige runde, og ble ikke meldt spilleklar til oppgjøret mot Rosenborg.

Samuel Kari Fridjonsson måtte forlate banen med en kneskade tidlig forrige søndag, men islendingen slapp med skrekken og var tilbake i full trening fra onsdag.

Vålerengas tropp

  • Adam Larsen Kwarasey, Marcus Sandberg

  • Robert Lundström, Jonatan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Enar Jääger, Markus Nakkim, Christian Borchgrevink, Simen Juklerød

  • Magnus Lekven, Christian Grndheim, Herman Stengel, Samuel Kari Fridjonsson, Abdisalam Ibrahim, Daniel Berntsen

  • Chidera Ejuke, Henrik Kjelsrud Johansen, Fitim Azemi, Aron Dønnum

  • Kampen spilles klokka 20.00 og sendes direkte på TVNorge.

Annonse fra Obos-ligaen: