Gutta våre!

Del 2 av 5: Vi er i ferd med å levere den beste sesongen på 8 år.

Du skulle kanskje sett at det gikk i et revolusjonerende tempo. Men de fleste varige endringer gjør ikke det. Vålerenga som toppklubb er i emning. Men allerede nå har vi spillerne som kan slå hvem som helst. 

I går ga vi deg første grunn til å komme deg på kamp i helga. Den deilige stemninga som er på Intility får du ikke på andre fotballkamper her i landet. Dette er hjemmet vårt.

Så må hjemmet vårt fylles med innhold. Med spillere som gir alt for den blå drakta. Dagens Henger`n, Panzer og Foss`ern. Som gir oss øyeblikkene vi snakker om i lunsjen på mandag. Dragninger du prøver å gjenskape på bedriftlagstreninga. Taklinger du ikke vil utsette kollegene dine for. Eller kanskje du vil det? 

I dag har vi Sexy-Sam, som kriger, sprinter og stanger ballen i kassa. Og bukker for deg når han gjør det.  


Vi har Chiddi som kjører back etter back så svimle at de velger å bytte seg sjæl ut, slik som Bjørn Helge Riise gjorde. 


Vi har Bård Bård Bård Bård Bård Bård som venter til det 95. minutt med å sende LSK og Kippe tilbake til slettene på Romerike. Bårs som i skrivende stund står nede på matta og øver på neste frispark i krysset.


Vi har Amin Nouri fra Mortensrud som nærmer seg 16-meteren og ingen roper skyt, men han gjør det likevel, og ballen druser inn i maskene bak Radlinger. 

Når Erling Braut Håland brøyter seg forbi de fleste i ligaen, så har vi  Mr. Boof, og der er det stopp. For han er bare sterkest!  Ooh, ooh, ooh, ooh!

Vi har Abu som mottar ballen og du tror han er i trøbbel der han er omringa av fire motstandere, men null stress, han vender dem bort og slår en strøken langpasning inn i bakrom. 

Vi har Erik Israelsson som gjør alt det du egentlig ikke skjønner hva er, men pokker så bra laget funker når han gjør det. 

Vi har Adam som ligger borte ved stanga og plukker ned et skudd, og to sekunder etter setter i gang en kontring med et halvtliggende utspark. 

Vi har Felix fra Ullern som ikke er besteborgerlig, men 18 år og deilig frekk, kommer inn mot Brann og avgjør matchen med en iskald chip vi ikke har sett maken til siden Steffen gjorde det på Lerkendal i 2004.

Gutta våre. Dagens helter. Kommende legender. De skal vise det til deg allerede på søndag så du får noe å prate om i lunsjen til uka. 

VÅLERENGA - KRISTIANSUND søndag klokka 18.00!

Billetter kjøper du her

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: