Fotball og Pizza hører sammen!

Domino's kliner til med rykende fersk pizza i alle kiosker på Intility Arena etter å ha skrevet ny gullpartner-avtale.

Det er ingen hemmelighet at pizza er en populær rett blant fotballsupportere, og hva er vel bedre enn at Vålerenga og Dominos har forlenget samarbeidet frem til 2020? 

- Begge parter har ambisjoner om å bli nummer 1, og etter et hyggelig samarbeid de siste årene er det en glede å kunne annonsere at vi nå har signert en gullpartner-avtale med Vålerenga, sier markedsdirektør i Domino's Norge, Frank Otterbeck og legger til:

- Dette samarbeidet vil tillate oss å kunne tilby rykende fersk Domino’s Pizza i alle kiosker på Intility Arena. Vi gleder oss helt vilt til samarbeidet med Vålerenga Fotball, avslutter Otterbeck. 

Med stor kompetanse på feltet gjennom mangeårig arbeid i pizzaens verden, er salgssjef i Vålerenga Fotball Elite, Glenn Jensen svært glad for at Domino's både forlenger og utvider avtalen med klubben. 

 - Det er selvsagt svært gledelig at Domino's er med oss videre, og at våre supportere nå får muligheten til å nyte pizza på stadion vil øke kampdagsopplevelsen på Intility Arena, sier Jensen og legger til: 

- Gjengen i Domino's har vært sentral i vår partnerpool i flere år, og vi gleder oss til å se mer til de i tiden som kommer, avslutter salgssjefen. 

PS: Domino's har åpna en strøken restaurant like ved Helsfyr T-bane. Klarer du ikke å vente til du kommer opp på stadion, kan du alltids ta med deg en niste på veien når du går til match.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: