Fire blad Vålerenga på landslaget

Vålerenga var representert med hele fire spillere på U18-landslaget som slo Portugal tirsdag kveld.

Det norske landslaget spiller en vennskapsturnering i Portugal og slo vertsnasjonen 1-0. Seks spillere fikk debuten på U18-landslaget hvorav tre av de drar på seg den kongeblå drakta til vanlig:

Fredrik Oppegård spilte de første 65 minuttene i sin debut, Leo Cornic og Oscar Opsahl kom begge inn etter 65 minutter til sine debuter. I tillegg fikk Harald Martin Hauso fire minutter på tampen av kampen.

Tirsdagens kamp viste at de norske gutta har løftet seg siden 1-3-tapet mot Portugal på La Manga i februar.

– Spillerne er på en god plass hjemme i klubbene og det ser vi godt i dag. Forsvarsspillet vårt er vesentlig bedre enn da vi møtte dem på La Manga og også angrepsspillet holder tidvis høyere nivå. Det var en jevn kamp i dag og et steg frem for oss. Det er mye å bygge videre på, sier landslagstrener Rolf Teigen til fotball.no.

Neste utfordring for de norske gutta er kamp mot Japan på torsdag. Vinner de den kampen er de også vinner av miniturneringen.