Fem Vålerenga-spillere for Norge!

Det har vært landslagsuttak denne uka og Vålerenga er solid representert.

Annonse:

Denne uka har det vært full rulle i Norges Fotballforbund med uttak til høstens landskamper, og hele fem Vålerenga-spillere skal i aksjon med flagget på brystet i slutten av måneden. 

G16

G16-landslagstrener Gunnar Halle har tatt ut troppen til Syrenka Cup i august/september, og der er hele tre Vålerenga-spillere tatt ut.

Leo Cornic, Harald Martin Hauso og Oskar Opsahl var med da laget tok gull i Åpent nordisk mesterskap tidligere denne måneden, og nå er de tatt ut i troppen som blant annet skal måle krefter mot Portugal. 

Hvem laget møter i de to neste kampene er avhengig av resultatet i oppgjøret mot Portugal, som spilles i Polen 29. august. 

Se hele troppen her

G17

G17-landslagstrener Erland Johnsen har tatt ut troppen til firenasjonersturneringen i Sverige i perioden 30. august - 5. september. Der finner vi Vålerengas talentfulle keeper, Kristoffer Klaesson, som er tilbake etter sykdomsperioden i vinter. 

Klaesson og Norge skal i aksjon mot Sverige, Romania og Slovakia.

Se hele troppen her

G18 

G18-landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen har tatt ut troppen til firenasjonersturnering i Sandefjord i august/september. Norge skal møte Østerrike, Danmark og Sverige, og blant spillerne finner vi Christian Borchgrevink. 

Se hele troppen her

Vi gratulerer gutta med landslagssuttak og ønsker lykke til! 

Annonse fra Obos-ligaen: